saljjobb.se

Innesäljare Selga Örebro

Företag Rexel Sverige AB
Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Innesäljare Selga Örebro

Brinner du för service och försäljning samt vill vara med på en spännande resa med ett framgångsrikt team som genomsyras av bland annat engagemang, trovärdighet, glädje och att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör, då vill vi att du söker tjänst hos oss som Innesäljare Selga Örebro. 

Arbetsuppgifter
Som innesäljare ansvarar du för order, offerter, service och försäljning till våra kunder inom distriktet. I arbetet ingår att aktivt följa upp offerter, bedriva försäljning per telefon och vid direktkontakt samt vid vissa tillfällen hjälpa till med att bemanna våran butik.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är född säljare med ett starkt eget driv, där du är både uppgift och lösningsorienterad. Som säljare hos oss på Selga är du förtroendeingivande med en förmåga att lätt skapa relationer och hålla en hög servicegrad. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från elbranschen som t.ex. arbetat som elektriker, hos annan elgrossist eller leverantör och att du är van vid att ta hand om egna kunder. Detta är dock inga krav, viktigast är att viljan finns för att lära och utveckla sig inom El-branschen.

Personliga egenskaper
Du som söker jobbet är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är bra på att samarbeta, skapa kontakt med kunder och underhålla relationer på ett professionellt sätt. Tillsammans med dina kollegor vill vi också att du skapar engagemang, trovärdighet och delaktighet hos våra kunder, därför tror vi att vår framtida kollega är bra på att påverka och övertyga sin omgivning. Vi på Selga vill visa vägen och bidra till våra kunders fortsatta utveckling tillsammans med oss. Vi ser gärna båda kvinnliga och manliga sökande till tjänsten.

Då branschen är i ständig utveckling krävs ett stort intresse för tekniskt innovativa produkter och en vilja att ständigt utvecklas och lära nytt.

Kontakt med oss
Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag! Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Filialchef Mathias Zetterman på telefon 070-5767818. Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 8 augusti.

Du kan läsa mer om Selga på selga.se samt rexel.se

Om företaget
Selga är en rikstäckande elteknikgrossist med ca 230 engagerade medarbetare på 33 platser runt om i Sverige. Vår målsättning är att ligga steget före när det gäller ny teknik och vi tillhandahåller ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för hemautomation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Genom att vara kundens partner och bollplank kan vi hjälpa våra kunder att växa på sin marknad. Selga ingår i Rexel Sverige AB med närmare 800 anställda och en omsättning på ca 5,4 miljarder (2019). Rexel koncernen har närvaro i 26 länder med över 26 000 anställda och en årlig omsättning på ca 140 miljarder SEK. Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

Läs mer om Rexel på rexel.se

Dela detta jobb

Innesäljare Selga Örebro

Rexel Sverige AB