saljjobb.se

Innesäljare, semestervikariat Boden

Företag Cramo
Ort
Utgår

2020-04-27

Ansök nu

Innesäljare, semestervikariat Boden

Vi söker nu en Innesäljare med passion för service till vår depå i Boden. Tjänsten är ett semestervikariat under perioden juni-augusti med stora möjligheter till förlängning då en medarbetare kommer att gå på längre ledighet efter sommaren.

Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Cramo.

Som Innesäljare arbetar du med maskinuthyrning och försäljning av Cramos produkter i butik, över telefon och även i vissa fall på plats ute hos kund. I arbetsuppgifterna ingår att följa upp pågående uthyrningar, ta emot beställningar, boka och samordna transporter. Du kommer att utifrån kundens behov och din kunskap ge service, råd och information om Cramos produkter. Då detta är en mindre depå och det förekommer ensamarbete så lägger vi extra stor vikt på personlighet och självledarskap.

I rollen ingår också att ta emot returer och genomföra skadekontroller, rengöra och funktionskontrollera maskiner samt beställning av förbrukningsvaror. Du kommer att arbeta främst med byggmaskiner, men kommer att förmedla hela vårt uthyrningssortiment som består av byggmaskiner, liftar och anläggningsmaskiner.

Vem är du?

Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som vill utvecklas och lära sig nya saker – människor som formar sin egen framtid genom att dagligen utmana sig själva i en ständigt föränderlig miljö.

Vi tror att du har erfarenhet från arbete i servicebranschen och att du kommunicerar väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare är B-körkort ett krav. Du är en van användare av systemstöd då det ingår viss administration i rollen.

Du är affärsmässig och har ett utpräglat servicesinne. Vi förväntar oss inte att du skall ha kunskap om våra nischade produkter men värdesätter nyfikenhet och vilja att lära sig och utvecklas tillsammans med oss.

Kontaktperson: Andreas Nyström, depåchef Luleå och Boden. Tele: 0722-16 99 01

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet.

Andreas Nyström | Kontaktperson

 Skicka email  0722 16 99 01

Dela detta jobb

Innesäljare, semestervikariat Boden

Cramo