saljjobb.se

Innesäljare sökes till Byggbeslag i Sundsvall

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-11-13

Ansök nu

Innesäljare sökes till Byggbeslag i Sundsvall

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.

Vill du få möjligheten att växa och utvecklas inom försäljning? Är du intresserad av att vårda och utveckla kundrelationer? Trivs du med varierande och administrativa uppgifter? Då ska du söka denna tjänst idag!   

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Innesäljare arbetar du mot produktområdet Inredning och Beslag där kunderna framför allt finns inom nybyggnation. Du ansvarar för att ta fram kundspecifika lösningar för löpande behov samt till större projekt. Ditt arbetsområde sträcker sig över hela Norrbotten och Norrland och du arbetar främst mot befintliga kunder. Vidare arbetar du nära resterande del av säljorganisationen och driver projekten från start till slut. Det är en varierande roll där du får vara med på en spännande resa i ett växande bolag.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:

  • Hantering av anbud.

  • Specificering, offertarbete, kompletteringsbeställningar och reklamationer.

  • Rådgivning och problemlösning via telefon och mejl.

  • Uppföljningar med kunder.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Innesäljare på Byggbeslag har du ett par års erfarenhet av kundhantering. Du trivs i en säljande roll och har en förmåga att vårda och utveckla kundrelationer. Vidare är du initiativtagande och lösningsorienterad samt har en förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Att agera affärsmässigt ser du som en självklarhet och du arbetar självständigt mot uppsatta mål och deadlines. Som person värderar du ett strukturerat arbetssätt högt och har en prestigelöshet som driver dig framåt.  Du ingår i ett team som uppskattar ett gott samarbete.

Viktigt för tjänsten:

  • Goda kunskaper och erfarenhet inom försäljning och kundrelationer.

  • Meriterande med ett tekniskt intresse, en förmåga att läsa byggritningar och/eller erfarenhet från byggbranschen.

  • God dator- och systemvana, med fördel Excel och Jeeves.

  • Svenska och engelska i tal och skrift.

  • God kommunikation- och samarbetsförmåga.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Innesäljare är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Byggbeslag på deras kontor i Sundsvall. Du ingår i ett härligt team som präglas av engagemang och laganda. Arbetstiderna är främst 07.30-16.00 och generösa förmåner ingår i tjänsten. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Innesäljare sökes till Byggbeslag i Sundsvall

Eterni Sweden AB