saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Innesäljare sökes till S:t Eriks i Staffanstorp

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-12

Ansök nu

Innesäljare sökes till S:t Eriks i Staffanstorp


SVERIGES STEN- OCH BETONGLEVERANTÖR SEDAN 1888

Det är mer än ett sekel sedan S:t Eriks startade sin första verksamhet – S:t Eriks kakelfabrik. Idag är vi Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system tillverkade i betong eller natursten. Genom åren har vi bidragit med material och kunskap till många stora och mindre projekt – från Riksdagshuset, Sergels torg och Förbifart Stockholm till garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar över hela landet.

TACK VARE ATT VI ÄR STORA KAN VI VARA LOKALA
S:t Eriks har rikstäckande närvaro med god lagerhållning och vi arbetar ständigt för att förbättra leveranssäkerheten och för att bli mer tillgängliga. Vi vill snabbt kunna komma till dig som kund för att ge råd, diskutera eller lösa problem. Tack vare att vi är stora har vi resurser att vara närvarande lokalt.

BRANSCHENS BÄSTA HELHETSLÖSNINGAR
Våra helhetslösningar gör det både enklare och mer kostnadseffektivt att välja oss som leverantör till olika typer av projekt. Med hjälp av till exempel smarta maskiner för läggning och lyft, kan vi bidra till både bättre arbetsmiljö och snabbare arbete. Våra processer är dess- utom miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001.

S:t Eriks AB, Industrivägen 4, 245 34 Staffanstorp


Innesäljare sökes till S:t Eriks i Staffanstorp

Är du en kvalitetsmedveten person som har lätt för att identifiera lösningar? Drivs du av att leverera förstklassig service och har ett högt kundfokus? Vill du arbeta med försäljning i en miljö som präglas av gemenskap? Då ska du söka denna tjänst idag!
 ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Innesäljare arbetar du med att sälja in och registrera orders mot kund. Du fungerar som ett viktigt stöd inom säljorganisationen och ansvarar för att besvara inkommande frågor via mejl och telefon. Därutöver deltar du aktivt i utvecklings- och förbättringsarbetet och arbetar med att sälja in produktsortimentet mot slutkund. Dessutom administrerar du i olika affärssystem samt Excel.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
 

 • Sälja in och registrera orders mot kund, däribland offerthantering, beredning och orderläggning.
 • Besvara inkommande frågor via samtal och mejl.
 • Registrera returer och reklamationer
 • Arbeta aktivt med utvecklingsarbete samt försäljningsmål.
 • Vid behov stötta upp i längre projekt.
 • Kundvård och uppsökande säljarbete gentemot slutkund.
 • Arbeta i team tillsammans med kundansvariga säljare.
 • Agera länk mellan kund, sälj och produktion.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Innesäljare är du en naturlig relationsskapare med ett intresse för försäljning och service. Kanske har du en bakgrund inom bygg och entreprenad eller logistik och tidigare erfarenhet från en liknande roll. Du är en prestigelös lagspelare som uppskattar att aktivt arbeta strukturerat med processer. Att arbeta lösningsorienterat och kvalitetsmedvetet ser du som en självklarhet samt att du är initiativtagande och värderar en god service högt. Vidare trivs du med att ta dig an nya utmaningar och är en god kommunikatör.

Meriterande för tjänsten:
 

 • Tidigare erfarenhet av försäljning/service, förslagsvis inom bygg och entreprenad eller logistik.
 • God dator- och systemvana, med fördel erfarenhet från Jeeves och Excel.
 • Meriterande med kunskaper i AMA-koder, mängdförteckningar och ritläsning. 
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
 • God samarbets- och kommunikationsförmåga.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Innesäljare är en rekrytering där du blir anställd direkt hos S:t Eriks i Staffanstorp. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00 och fina förmåner ingår i tjänsten.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Innesäljare sökes till S:t Eriks i Staffanstorp

Eterni Sweden AB