saljjobb.se

Logo

Innesäljare till Borlänge

Ort
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Innesäljare till Borlänge

Ansök senast: 2019-05-31

Borlänge

Mockfjärds Fönster AB riktar sig mot villaägare i Sverige. Vi är ett expansivt familjeföretag från Dalarna som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark. Vi växer ständigt och har många nya mål i sikte. Därför söker vi nu ytterligare medarbetare som vill vara med att förändra fönstersverige.Företaget omsätter idag ca 500 miljoner kronor och sysselsätter ca 400 personer.

Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team av innesäljare med placering på vårt nya huvudkontor i Borlänge. Arbetet bedrivs måndag till torsdag 09:00-18:00, samt fredagar 09:00-15.30. Uppdraget går ut på att sälja in och boka kundbesök hos privatpersoner via telefon. Besöken utförs av Mockfjärds representanter som jobbar lokalt utspridda över hela landet.

Profil
Vi söker dig som är driven, självgående och resultatinriktad. Du är uthållig, hungrig och gillar att jobba mot uppsatta mål. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och att ha telefonen som arbetsredskap.

Avslutad godkänd gymnasieutbildning är ett krav. Tidigare erfarenheter från service- och försäljningsarbete är meriterande.

Sista ansökningsdag: den 31 maj 2019. Intervjuer och tillsättning sker löpande, ansök därför omgående.

För information: Gruppchef Anton Siljeström tel. 0730-80 90 50

Dela detta jobb

Logo
Innesäljare till Borlänge

Mockfjärds Fönstermästaren AB