saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Innesäljare till företag i Landvetter

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-09

Ansök nu

Innesäljare till företag i Landvetter

 

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


INNESÄLJARE TILL FÖRETAG I LANDVETTER

Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse för service, försäljning och rådgivning och som trivs i en roll där du får möjlighet att hjälpa kunden till bästa lösning och leverans. Du har kanske inte tidigare arbetat i en roll som innesäljare men trivs med service och att arbeta mot uppsatta mål. I uppstarten av uppdraget får du såväl utbildning som en god introduktion för att du ska få dem rätta förutsättningarna i din roll. 
 

ARBETSUPPGIFTER
Rollen som innesäljare innefattar flera olika områden såsom kundtjänst, innesälj samt agera bollplank mot kunderna. Datorn, mail och telefonen är dina viktigast redskap förutom din inställning, engagemang och din servicemedvetenhet. Du arbetar nära företagets utesäljare och tillsammans servar ni kunderna på bästa sätt. 

Arbetsuppgifter som ingår i rollen är:

  • Kundsupport

  • Hantering av mail, telefon och chattfunktion

  • Hantering av ordrar via webben

  • Hantering av returärenden

  • Merförsäljning och konsultation

  • Vara behjälplig vid frågor rörande fakturor och ordrar

 

KVALIFIKATIONER OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som är strukturerad, servicemedveten, kommunikativ och som har en god förmåga till problemlösning. Har du arbetat i en liknande roll är det meriterande men inget krav. Du har ett högt driv med ambitioner om att lyckas väl i din roll och du triggas av såväl mål som utmaningar i din vardag. Vidare är du affärsmässig där du vill bidra till helheten inom bolaget. 
 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som innesäljare är ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på Eterni Sweden AB och blir uthyrd till vår kund. Uppdraget sträcker sig initialt under 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten innebär en omgående tillsättning.
 

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Linda Peterson på. 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Dela detta jobb

Innesäljare till företag i Landvetter

Eterni Sweden AB