saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Innesäljare till kund i Umeå

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-07-03

Ansök nu

Innesäljare till kund i Umeå

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du tekniskt intresserad och triggas du av att göra affärer? Har du lätt för att ta egna initiativ och trivs i en social roll? Är du en lagspelare med ett stort affärsmannaskap som gillar att ge dina kunder en hög servicenivå? Vår samarbetspartner i Umeå vill förstärka laget och nu har du möjlighet att komma till denna ansvarsfyllda tjänst!

TJÄNSTEBESKRIVNING OCH ERBJUDANDE

Just nu söker vi innesäljare. En driven och framåt person som kan vara med och utveckla befintliga och nya affärs- och leverantörsrelationer. Det kommer bland annat innebära att du arbetar med rådgivning kring produkter. Du arbetar med försäljning, ordermottagning, offerthantering och support. Du erbjuds en tjänst där du får nyttja ditt tekniska intresse.

PERSONPROFIL

Vi söker efter dig som har teknisk erfarenhet och intresse. Det är meriterande om du som söker har relevant branscherfarenhet som innefattar administration, service, försäljning eller industri. Dina vänner beskriver dig som driven och framåt. Vi söker dig som är organiserad, anpassningsbar och alltid sätter kunden i fokus. Som person är du initiativtagande och självgående. Du är social och har lätt för att samarbeta med andra. Du har god social förmåga och trivs med att fokusera på relationsbyggande i dina arbetsprocesser. Du är en lagspelare som är lyhörd mot din omgivning, har god förmåga att kommunicera samt har ett prestigelöst förhållningssätt gentemot dina arbetsuppgifter och kollegor.

ÖVRIGT

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Umeå

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Innesäljare till kund i Umeå

PerformIQ