saljjobb.se

Är du innesäljare och söker en ny utmaning med ett attraktivt provisionsupplägg? Då kan detta vara jobbet för dig! Mölndals Energi erbjuder el från 100% förnybara källor som vind, biobränsle och vattenkraft till privatpersoner och företag och söker nu fler taggade innesäljare till sitt framgångsrika team i Mölndal!
 

Rollen
Vid sidan av lojalitetsdrivande åtgärder för att synliggöra fördelarna med Mölndal Energi som elleverantör har du som innesäljare ett uppdrag att bearbeta såväl varma, kalla och gamla kunder. 

Arbetsuppgifterna inkluderar:
- Operativt säljarbete via telefon med högt fokus på upprätthållandet av aktivitetsnivå
- Att hjälpa kunder förstå elmarknaden och finna bästa lösningen
 

Du erbjuds
Här får du chansen att jobba med ett starkt varumärke i ett kvalitetsmedvetet företag som lever efter mottot nära, enkelt och med passion för miljön. 

Som innesäljare erbjuds goda möjligheter att påverka din inkomst med en grundlön och ett attraktivt bonusupplägg. 

Självklart erbjuds du stöttning och coachning i ditt arbete för en personlig utveckling. För rätt person finns dessutom goda möjligheter till karriär inom företaget.
 

Din profil
Vi letar efter dig som tycker försäljning är bland det roligaste som finns. Tycker du dessutom om att det är viktigt med ett hållbart samhälle har du chansen att göra en insats! 

Som innesäljare är du uthållig och tvekar inte att lyfta luren för att ringa nästa kund. Du är van att guida kunder för att hitta rätt produkt och med telefonen som främsta verktyg så är det viktigt att har en trevlig telefonröst.

För att vara aktuell som innesäljare krävs:
- minimum har 1 års erfarenhet av telefonförsäljning med goda resultat 
- att du behärskar svenska i tal och skrift
 

Bra att veta!
Du kommer att i utgångsläget bli anställd som TEMP-TEAM konsult där avsikten efter en avtal period är att du blir anställd direkt hos Mölndal Energi. 

Tjänsten är på heltid, måndag-fredag 8-17 och skall tillsättas omgående.
 

Intresserad?
Är du Mölndals Energis nästa innesäljare? Sök tjänsten redan idag då vi har ett löpande urval.

Har du frågor? Varmt välkommen att kontakta Carolina Jensen, 0733-84 48 50 eller Linus Engdahl 0708-58 23 69 på TEMP-TEAM Rekrytering & Personaluthyrning.

Logga

INNESÄLJARE TILL MÖLNDAL ENERGI

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-29

Ansök nu

Dela detta jobb