saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Innesäljare till Rexel Stockholm City Väst

Företag Rexel Sverige AB
Ort
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Innesäljare till Rexel Stockholm City Väst

Brinner du för service och försäljning och vill vara en del av ett framgångsrikt team, som genomsyras av samarbete, engagemang, inspiration och glädje, då vill vi att du söker tjänsten som Innesäljare på Rexel Stockholm med placering på Kungsholmen i Stockholm. Vi söker en innesäljare med erfarenhet av försäljning. Vi ser gärna att du arbetat med tekniska produkter tidigare och har ett stort intresse för innovativa produkter och lösningar.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare ansvarar du för order, offerter, service och försäljning till våra kunder. I arbetet ingår att aktivt följa upp offerter och bedriva försäljning per telefon samt att vid behov hjälpa till med att sköta butik och ta emot kunder där.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett starkt eget driv, där du är både uppgifts och lösningsorienterad. Du ska vara förtroendeingivande och ha lätt för att skapa relationer. Relationsskapande och en hög nivå av servicegrad är något vi värderar högt då vår kundkrets består till stor del av återkommande kunder. Du som söker jobbet har troligen en avslutad el-teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet från el-branschen som t.ex. arbete som elektriker, hos annan elgrossist eller från leverantörsledet. Som säljare inom grossistledet är en bred produktkännedom mycket viktig. Vi ser helst att du har spetskompetens inom laddstationer för elbilar. Vi arbetar i windowsmiljö och det blir en hel del arbete i Excel, så där behövs kunskaper från din sida. Mycket goda kunskaper i svenska vad gäller tal och skrift är en förutsättning.     

Personliga egenskaper

Du som söker jobbet är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är bra på att skapa kontakt med kunder och underhåller relationen på ett professionellt sätt. Tillsammans med dina kollegor vill vi också att du skapar engagemang och delaktighet hos våra kunder. Därför tror vi att vår framtida kollega är bra på att påverka och övertyga sin omgivning. Vi på Rexel vill visa vägen och bidra till våra kunders fortsätta utveckling tillsammans med oss. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande till tjänsten.

Kontakt med oss

Är du vår nya medarbetare?  - Sök tjänsten redan idag!

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Butikschef, Peter Borgström, som du når på telefonnummer 08-591 259 14. Då intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Om Rexel
Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 25 länder, vi har 24 000 anställda och omsatte 12,6 miljarder euro 2020. Rexel Sverige har en stark position på elmarknaden och erbjuder elmaterial och tjänster för alla typer av applikationer. Med vårt varumärke Rexolution bidrar vi till energieffektiva och hållbara affärer inom framför allt infrastruktur för elfordon, solenergi och teknik för lagring av el. Vi är drygt 700 medarbetare på knappt 60 platser. Vi har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och hållbara lösningar som energieffektiviserar Sverige. Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

Läs mer om Rexel på rexel.se

 

Dela detta jobb

Innesäljare till Rexel Stockholm City Väst

Rexel Sverige AB