saljjobb.se

Riddermark Bil har Sveriges största utbud av begagnade bilar. Stolt leder vi utvecklingen inom inköp och försäljning av begagnade bilar genom lagarbete, nytänkande och lyhördhet. Med flera stora anläggningar i Sverige hjälper vi privatpersoner och företag med sina bilaffärer. Vi bygger och utvecklar egna IT-system om vi helt enkelt anser att det saknas tillräckligt bra sådana, och varje dag strävar vi efter att göra allting lite bättre. Våra medarbetare rekryteras främst för sin förmåga att leva upp till våra viktiga värderingar − ärlighet, ansvar, trygghet, engagemang och respekt − något som gör oss starkare och är uppskattat av våra kunder.

Instore Business söker för Riddermark Bil AB's räkning: Innesäljare

Vi söker nu nya kolleger till en ny tjänst som innesäljare - en tjänsta som hos oss på Riddermark Bil AB har utvecklats och kallas för Traders. En Trader ser affären där många andra bara ser ett sälj eller ett inköp.

Som Trader gör du alla affärer. Du Köper, Byter och Säljer bilar till och från privatpersoner och företag. Dina arbetsverktyg är telefon, mail och dator. Du jobbar både med inkommande förfrågningar och utgående erbjudanden mot kund och har uppbackning ifrån en effektiv organisation. Det är mycket lärande i arbetet och du har stöd av kolleger samt intern och extern säljutbildning och coaching.

Du är en del av ett hungrigt team som med energi och glädje tävlar med och mot varandra. Tävlingsandan och viljan att göra affärer är stark och teamet skapar mycket surr på golvet och firar alla framgångar.

Du har redan koll på de säljtekniska byggstenar som finns i en affärsprocess och det är naturligt för dig att reflektera och finslipa dina tekniker. En hög aktivitetsnivå är självklar och du gillar att göra affärer. Du är bekväm med att bygga långsiktiga och värdeskapande relationer med kunder och på så sätt säkra upp återkommande kunder och affärer.

Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av och/eller har relevant utbildning inom försäljning. På väg till och från jobbet eller på ledig tid tittar du säkert på inspirationsvideos på YouTube. Eller så söker du kunskap inom sälj- eller förhandlingsteknik, psykologi, eller motsvarande via andra kanaler, för att hela tiden utveckla dig själv till att bli bäst på det du gör.

Vi tror att rätt person älskar kunddialoger och brinner för den magi som uppstår vid en god affär. Vi tror också att du drivs du av att tjäna riktigt bra med pengar och vill leva det goda livet. Stämmer det på dig och du är villig att jobba hårt för att lyckas - då kan du vara rätt medarbetare för oss – och vi rätt arbetsgivare för dig. Vi gillar mångfald och ser gärna att fler tjejer söker våra tjänster.

Tjänsten är i nuläget baserad i Järfälla men redan under Q4 2020 flyttar vi till nya fräscha kontorslokaler i Alvik Strand.  

Tillträde: Snarast
Tjänstens omfattning: Heltid tillsvidare med inledande 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag: 2020-07-19

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mail - ansökan måste registreras via söklänken i annonsen.

 

Logga

Innesäljare till Riddermark Bil AB - Stockholm

Ort
Utgår

2020-07-19

Ansök nu

Dela detta jobb