saljjobb.se

Innesäljare till Stenentreprenader i Hässleholm

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-11-14

Ansök nu

Innesäljare till Stenentreprenader i Hässleholm

Stenentreprenader AB är det ledande naturstensföretaget inom entreprenad och handel i Sverige. Med anställda montörer och arbetsledare genomförs entreprenaduppdrag huvudsakligen i Sverige. Handelsverksamheten avser främst fönsterbänkar och bänkskivor till inredningar. Vårt nätverk av leverantörer i Sverige och övriga världen erbjuder flexibla leveransvägar. Uppdragen spänner från enskilda produkter till kompletta containerleveranser. De samlade erfarenheterna från naturstensbranschen hos medarbetarna inom Stenentreprenader utgör fundament för ett fungerande affärssystem. Resultatet är effektivitet och träffsäkerhet. Våra ledord är Kunskap, Helhetssyn, Omsorg och Etik.


Vill du arbeta på ett företag som är ledande inom sin kategori i Sverige? Är du en lagspelare som värderar en god service högt och trivs med daglig kundkommunikation? Drivs du av att leverera resultat och har en vilja att lära som ständigt tar dig framåt? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Innesäljare har du helhetsansvaret för utvalda kunder och projekt på företagets materialförsäljningsavdelning. Du hanterar allt ifrån offertförfrågningar och avrop till beställningar och leverans samt är en nyckelspelare i att skapa långsiktiga och värdefulla relationer. Du arbetar som i en samordnande roll och har nära kontakt med företagets projektledare och arbetsledare.  

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:

  • Orderhantering, offertberedning och avrop.

  • Kommunikation och uppföljning med kunder.

  • Beställningar och inköp från leverantörer

  • Samverka med montörer till diverse projekt.


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Innesäljare är du bekväm med kundkommunikation och ser en god service som en självklarhet. Stenentreprenader söker dig som har tidigare erfarenhet eller intresse ifrån en liknande roll. Vidare har du ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt samt en förmåga att kunna hantera förändringar och prioritera därefter. Du har en positiv attityd, en vilja att lära och en initiativförmåga som tar dig framåt. Arbetsplatsen värderar en god gemenskap högt och du är därför en lagspelare som prioriterar ett gott samarbete med både kunder och kollegor.

Viktigt för tjänsten:

  • Tidigare erfarenhet och/eller intresse ifrån en liknande roll.

  • God kommunikations- och samarbetsförmåga.

  • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

  • God systemvana samt kunnig inom Excel.

  • Meriterande med erfarenhet inom Visma och Bluebeam.


OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Innesäljare är ett konsultuppdrag på heltid som är på minst 6 månader. För rätt person finns det därefter goda möjligheter att få en anställning direkt hos Stenentreprenad. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult. Arbetstiderna är måndag-fredag 08.00-17.00 och du utgår från kontoret i Hässleholm tillsammans med övriga kollegor i teamet.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.


Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Innesäljare till Stenentreprenader i Hässleholm

Eterni Sweden AB