saljjobb.se

Tutus Data är ett privatägt svenskt företag, grundat 1992. Sedan start har de utvecklat högkvalitativa nätverkskrypteringslösningar åt militär, myndigheter och företag för användning i verksamheter som kräver högsta nivå på säker kommunikation.

Tutus är huvudleverantören av myndighetsgodkända och -certifierade IT-säkerhetsprodukter i Sverige och vi gör stadiga framsteg mot målet att bli en ledande leverantör av godkända IT-säkerhetsprodukter också inom EU.

Om Rollen

Rollen innebär att hantera aktiviteter som innefattar försäljning internt inom Tutus. Som exempel, frågor via mail och telefon om våra produkter på en övergripande nivå. Intern utbildning sker av våra produkter. Rollen innebär att vara del i gruppen som hanterar försäljnings ärenden med planering av aktiviteter, workshops och utbildningar.

Att hantera kundförfrågningar i en teamorienterad miljö!

I rollen ingår även administrativa uppgifter som rör offert, order och fakturering genom vårt fakturasystem.

Om dig

Vi tror att du är en noggrann person som gillar att bygga relationer med kunder. Vi tror även att du är duktig på både intern och extern kommunikation. Har du tidigare erfarenhet av försäljning är det ett plus. Svenska är ett krav och meriterande om du har god engelska i tal och skrift. En säkerhetsprövning med bakgrundskontroll sker innan anställning.

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor kring tjänsten eller processen kontakta rekryteringskonsult jonas.holma@netjobs.se.

 

 

 

Innesäljare till Tutus

Företag Tutus Data AB
Ort
Utgår

2021-10-12

Ansök nu

Dela detta jobb