saljjobb.se

Tvättex startade 1980 och är idag marknadsledande inom hemleverans utav Miljö och Allergi godkända förbrukningsvaror. Vi finns etablerade i Göteborg, Malmö, Gävle, Uppsala samt Stockholm. Idag använder en kvarts miljon svenskar vår produkt dagligen. Det är allt ifrån företag stora som små,  sjukvård, idrottsorganisationer samt privata konsumenter.

Nu lägger vi i en växel och satsar på att ta fler marknadsandelar dels genom att söka fler medarbetare till vårt Stockholmskontor.

Vi sitter i en egen fastighet i Enskede ca 10 minuter promenad till Globen, 200 m till tunnelbanan och med fri parkering utifall bilen är ditt resval.

Brinner du för service och nöjda kunder?

Vill Du vara en del av ett etablerat säljteam av världsklass?
I takt med att Tvättex växer söker vi fler innesäljare till vårt kontor i Stockholm/Enskede.

Din primära arbetsuppgift kommer att vara att kontakta företag och hushåll samt idrottsföreningar. Som säljare hos oss på Tvättex kommer du ansvara för ett eget kundregister där du fyller på med nya kunder samt bearbetar och servar befintliga kunder. Arbetet sker över telefon i första hand vilket innebär att god svenska i både tal och skrift är en förutsättning.

Vi strävar alltid efter att hitta nya kanaler att växa och ta fler marknadsandelar. För dig som vill utvecklas till en riktigt bra försäljare erbjuds här en möjlighet.

Vi letar efter dig som är bra på att bygga relationer och är orädd för att ta kontakt med främmande människor. Du behöver ha en positiv inställning och gilla att arbeta efter uppsatta mål samt vara engagerad och uthållig.

Vi erbjuder sälj samt produktutbildning med löpande uppföljning från start.
Du arbetar från ett eget kontor i en stimulerande Säljmiljö.
Arbetet är i första hand en heltidstjänst men ev deltid kan vara ok för rätt person.

Vill du ha ett roligt fritt och flexibelt arbete? Då är detta något för dig!

Titta gärna in på våra hemsidor!

www.tvattex.se

www.idrottshinken.se

Mål och vision Vardagslyx i framtiden

Vår strävan är inte bara att vara marknadsledande utan även att vara branschetiskt ledande beträffande produktkvalitet, miljöfrågor, service och köptrygghet.

Vår kundrelation som skapats genom åren ska vi förstärka ännu mer, samtidigt som vi kommer att fortsätta utveckla effektiva produkter med minimal miljöpåverkan.

Innesäljare Tvättex Stockholm

Företag Tvättex AB
Ort
Utgår

2019-05-25

Ansök nu

Dela detta jobb