saljjobb.se

Innesäljare, Upplands Väsby

Företag Cramo
Ort
Utgår

2020-03-08

Ansök nu

Innesäljare, Upplands Väsby

Vi söker nu en innesäljare med passion för service till vår lift och anläggningscentra i Upplands Väsby. Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Cramo.

Som innesäljare arbetar du med maskinuthyrning och försäljning av Cramos produkter lift och anläggning över telefon och även i vissa fall på plats ute hos kund. I arbetsuppgifterna ingår att ta emot nybeställningar, boka, samordna transporter och följa upp pågående uthyrningar. Du kommer att utifrån kundens behov och din kunskap ge service, råd och information om Cramos produkter.

Vem är du?

Vi söker efter dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som ständigt vill lära sig nya saker, du vill forma din egen framtid genom att dagligen utmana dig själva i en ständigt föränderlig miljö.

Vi tror att du har erfarenhet från arbete i servicebranschen och eller byggbranschen och att du kommunicerar väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Du har en gymnasieutbildning eller motsvarande och gärna med inriktning teknik, transport, maskin eller bygg.

Om du har tidigare erfarenheter från lift, anläggningsmaskiner eller maskinuthyrning ser vi det som ett stort plus.

Vidare är B-körkort ett krav. Du är en van användare av systemstöd då detta är en viktig del av rollen.

Du är affärsmässig och har ett utpräglat servicesinne. Vi förväntar oss inte att du skall ha kunskap om våra nischade produkter men värdesätter nyfikenhet och vilja att lära sig och utvecklas tillsammans med oss.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet.

Dela detta jobb

Innesäljare, Upplands Väsby

Cramo