saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Internationell kundtjänstsmedarbetare och leveransplanerare

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-01-23

Ansök nu

Internationell kundtjänstsmedarbetare och leveransplanerare

Är du en problemlösare med servicekänsla ut i fingerspetsarna som vill jobba tillsammans med internationella kunder? Då är detta möjligheten för dig! Här kommer du få ansvaret över Onmars växel och mail där du säkerställer snabb och kvalitativ återkoppling till kunder och leverantörer. Vidare kommer du att jobba med orderregistrering och leveransplanering där du kommer att planera och pussla ihop leveranser för att möta kundernas behov. För dig med ett stort driv och med ett aldrig sinande intresse för att lösa kluriga utmaningar är detta en gyllene möjlighet. Sök redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

Onmar är ett entreprenörsbolag som utvecklar och tillverkar lås och beslag till fritidsbåtsmarknaden och säljer dessa produkter till båtbyggare runt om i världen. De har under året utökat sitt samarbete med befintliga och nya kunder och söker därför någon som säkerställer att kunderna får bästa möjliga service.

Onmar är en del i Helekopterkoncernen, en koncern som senaste 10 åren vuxit från 0 till 8 starka utvecklingsbolag. Detta tack vare deras fokus på entreprenörskap, utveckling av nya bolag samt långvariga kundrelationer. Inom Helekopterkoncernen råder ett prestigelöst arbetssätt där man stöttar varandra över bolagsgränser. De hjälper till där det bäst behövs, ska en stor order packas – ja, då kavlar VDn och övriga upp ärmarna.

Detta är en direktrekrytering och du kommer att anställas av direkt av Onmar. Rekryteringsprocessen hanteras dock av Academic Work och Onmars önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Du erbjuds

 • En arbetsplats med entreprenöriell andra i kombination med en prestigelös familjär kultur.
 • En chans att bredda dig där du får utlopp för både din tekniska kunskap och din sociala affärsmässiga sida.
 • Möjlighet att arbeta och bredda ditt nätverk internationellt.

Arbetsuppgifter

Hos Onmar kommer du att vara i daglig kontakt med allt från höga chefer på stora internationella bolag till privata småbåtsägare. Du kommer att vara en trygg punkt för Onmar och dess kunder i att säkerställa att god dialog hålls och att produkter levereras efter kundens behov, eller att de återkopplas om det inte går enligt plan. Vidare kommer du hantera och registrera ordrar, agera merförsäljande och vägleda kunderna för ett värdeskapande samarbete.

Som kundtjänstmedarbetare och leveransplanerare väntar en varierande vardag. Det är inte alltid så att allt går smidigt till, en leverans från Onmars samarbetspartner kanske är sen, eller en kund kanske lägger en beställning med kort varsel som är väldigt viktig för dem att få levererad snabbt. Här kommer din problemlösningsförmåga och ditt sätt att tänka utanför boxen att vara av stor vikt. Vi söker någon som inte ger upp vid motstånd, utan någon som hittar lösningar och som kan prioritera för att säkerställa att kundernas önskemål möts i största möjliga mån.

Vi söker dig som

Vill jobba kundnära i en internationell miljö. Ca 80% av Onmars kunder finns utanför Sverige, därför är det av stor vikt att du har mycket god vana av att prata och skriva på engelska, eftersom koncernspråk och dialog med övriga kunder är på svenska är det även här viktigt att du har en mycket god vana av att tala och skriva på svenska.

 • Mycket goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska
 • B-körkort
 • Erfarenhet av kundservice/säljarbete över telefon

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av att arbeta internationellt
 • Erfarenhet av/kunskap inom, import, export, tull osv.

Som person är du:

 • Serviceminded
 • Problemlösande
 • Strukturerad
 • affärsmässig

Övrig information

 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid tillsvidare

 • Placering: Eskilstuna

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Onmars önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Internationell kundtjänstsmedarbetare och leveransplanerare

Academic Work