saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Internationell teknisk säljare sökes!

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-12

Ansök nu

Internationell teknisk säljare sökes!

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. www.premier.se

Tjänstebeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en teknisk säljare. Vi erbjuder en utmanande roll med stort ansvar i ett internationellt företag med lokal tillverkning i Kalmar.

Arbetet består i huvudsak av att aktivt marknadsföra och sälja företagets produktportfölj av eftermarknadsprodukter för installerade maskiner, bl.a. tilläggsutrustningar, reservdelar och uppgraderingar.
Du arbetar för att bygga långsiktiga relationer med våra befintliga kunder, men även med representanter som finns på respektive marknad. Genom din flexibla förmåga anpassar du din försäljningsstratergi beroende på kulturen i respektive land.

Som teknisk säljare besöker du själv slutkunden eller i vissa fall tillsammans med den lokala representanten.

Du hanterar inkommande förfrågningar samt ordrar och offerter i företagets affärssystem. Täta kundkontakter, avslutsförhandlingar samt leveransbevakning är andra centrala uppgifter.
Internationella resor där du besöker kunder ingår kontinuerligt i tjänsten samt deltagande på internationella mässor

Du arbetar självständigt med eget ansvar men har också ett nära samarbete med kollegorna i after sales-teamet samt med kollegor på andra avdelningar inom företaget

Kvalifikationer
Vi söker dig som är tekniskt intresserad och brinner för försäljning, relationer och teknik.
Du har en säljande personlighet med stark känsla för service och resultat och ett gediget tekniskt kunnande.
Vi ser att du är en lagspelare som är ansvarsfull, strukturerad och kan hantera flera ärenden i ett högt tempo. Att du är noggrann och tycker om att göra lönsamma affärer är andra egenskaper som vi ser som självklara hos dig.

Du har en eftergymnasial teknisk utbildning, gärna inriktning maskin, samt erfarenhet av försäljning, gärna i en teknisk och internationell miljö.
Du är van IT-användare.
Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Har du ytterligare språkkunskaper är det meriterande.

Har du frågor, så tveka inte att kontakta rekryteringskonsult Terése Carlstedt terese.carlstedt@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2021-12-12. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Dela detta jobb

logga
Internationell teknisk säljare sökes!

Premier Service AB