saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Intresse för marknadsföring och IT? Schibsted söker Ad-op!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-23

Ansök nu

Intresse för marknadsföring och IT? Schibsted söker Ad-op!

Jobba i en spännande och fartfylld roll som Ad operator på Schibsted, ett av Sveriges största mediahus med bolag som Aftonbladet och blocket.se. Har du ett intresse för marknadsföring, webben och ny teknik är detta rollen för dig!

Om tjänsten

Academic Work söker för Schibsteds räkning en ny medarbetare till rollen som Ad Operator. Schibsted är ett av av Sveriges största mediahus och en internationell koncern som äger bland annat bolag som Aftonbladet, Svenska Dagbladet, blocket.se och tv.nu. Företagets medarbetare sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm där det är rörelse och aktivitet dygnet runt på kontoret! Vi har haft ett långsiktigt samarbete med Schibsted och har flera konsulter på plats i dagsläget.

För att börja på Schibsted behöver du beställa ett utdrag ur belastningsregistret från polisens hemsida. Gör gärna det i samband med din ansökan, då det kan ta upp till två veckor innan det kommer hem till dig. Var noga med att inte öppna brevet från polisen, det gör vi tillsammans i ett eventuellt slutskede.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Det finns goda förutsättningar till förlängning och överrekrytering förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande]( Heltid: https://www.academicwork.se/jobbsokande/konsult

Arbetsuppgifter

Som Ad operator kommer du att ansvara för annonser och kampanjer på hemsidor tillhörande mediahusets bolag. I huvudsak består arbetsuppgifterna av följande:

  • Ta emot och hantera digitalt annonsmaterial.

  • Agera support till säljare och kunder i frågor kring deras kampanjer.

  • Arbeta med kampanjuppföljning.

Vi söker dig som

Vill arbeta i ett sammansvetsat team med digital administration i ett serviceyrke där det ofta är högt tempo och ständiga förändringar. Det är en kombinerad social och teknisk roll och är perfekt för dig med ett intresse för digitala medier. Har du jobbat som Ad operator eller traffic tidigare är det ett stort plus.

Som person är du strukturerad och håller ordning och reda omkring dig samt att du tar ansvar för dina ärenden tills de är i mål. För att trivas i rollen tror vi att du är en social person med stort driv som kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra i grupp.

Efterfrågade specifika kompetenser:

  • Goda datakunskaper och ett genuint tekniskt intresse.

  • God förståelse för HTML, JavaScript och de vanligaste formaten för webbannonser (gif, jpg).

  • Kan obehindrat tala och skriva på både svenska och engelska.

Det är meriterande om du har kunskaper i Photoshop och mer ingående kunskaper i Excel, men det är inget krav.

ÖVRIG INFORMATION

START: Omgående (max 1 månads uppsägningstid)

ARBETSTIDER: Kontorstider. Kommer ingå beredskap längre fram.

OMFATTNING: Heltid med chans till förlängning eller överrekrytering, förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet.

PLACERING: Centrala Stockholm

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Information om företaget

Schibsted Mediagroup är en norsk mediakoncern med 6.800 anställda världen över. Kontoret i Stockholm är placerat centralt vid Kungsbron och verksamhet pågår på kontoret dygnet runt. I koncernen ingår bolag som hitta.se, tv.nu blocket.se samt Aftonbladet och Svenska Dagbladet. Läs mer på deras hemsida www.schibsted.com

Dela detta jobb

Intresse för marknadsföring och IT? Schibsted söker Ad-op!

Academic Work