saljjobb.se

Logo

Jobba extra som säljare – Täby

Ansök nu

Jobba extra som säljare – Täby

Onelund & Co söker nu säljare som är i startgroparna i sin försäljningskarriär eller vill stärka sig själv i sina egna säljkunskaper. I rollen som säljare hos oss kommer du jobba aktivt med både nyförsäljning såväl som merförsäljning i ett av Sveriges ledande lotterier för att erbjuda lotter med förmånliga kampanjerbjudande. Utmaningen är att alltid ge kunden ett professionellt bemötande och samtidigt uppnå dina personliga mål. Kundkontakten sker över telefon och vi på Onelund är måna om att du ska få den utbildning du behöver för att bli en så bra säljare som möjligt.

Du kommer att tillhöra ett team med ambitiösa och tävlingsinriktade kollegor som tillsammans arbetar mot gemensamma mål. Vi jobbar löpande med coachning för att varje säljare ska kunna nå sina mål och utvecklas. På Onelund strävar vi efter att ha en öppen företagskultur där det sociala umgänget är viktigt samtidigt som vi alla tar våra arbetsuppgifter på stort allvar.

Vi söker

Vi söker dig som är positiv, social och som älskar utmaningar. Du ska gilla att jobba mot såväl individuella som gemensamma mål och känna ett värde av att kunna påverka din lön genom att prestera och våga ta för dig när möjligheten ges. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse av kundkontakt och strävar efter att erbjuda bästa tänkbara service i alla situationer.

I rollen som säljare tar du ansvar för ditt eget resultat. Erfarenhet från försäljning är ett stort plus, men det är din personlighet som är viktigast.

Du måste behärska svenska i tal och skrift.

Du erbjuds

• Fast lön + provision

• Grundutbildning i produkt och sälj

• Marknadsledande produkter som gör det lätt att sälja

• Utmanande och roliga säljtävlingar

• Trevliga arbetskollegor/vänner för livet

 

 

 

 

Dela detta jobb

Logo
Jobba extra som säljare – Täby

Onelund & Co AB