saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior Bid Manager till Dustin

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-07

Ansök nu

Junior Bid Manager till Dustin

Nu har du möjlighet att vara en del av Dustins framgångsresa och tillhöra ett team med stor tillväxtpotential. I rollen som Junior Bid Manager är du en viktig nyckelperson i Dustins anbudsprocesser och arbetar med deras större kunder genom att tillsammans med erfarna kollegor svara på kundernas upphandlingar och anbudsförfrågningar inom alla Dustins affärsområden. Vi ser att du avslutat dina eftergymnasiala studier inom ekonomi, offentlig upphandlare eller liknande. Är du samtidigt en initiativtagande person som motiveras av att vinna affärer och drivs av att ta ansvar för att leverera resultat inom fastställda tidsramar är du rätt person. Läs mer nedan och sök tjänsten redan idag, då vi går igenom ansökningarna löpande.

Om tjänsten

Dustin Group är en av Sverige och Nordens ledande IT partners, och erbjuder IT-produkter och tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd hos Academic Work och arbeta som konsult hos Dustin. Uppdraget är på heltid med start omgående och sträcker sig inledningsvis i 6 månader och förväntas vara långsiktigt såvida alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

 • En spännande personlig utvecklings- och karriärmöjlighet på en snabbfotad och inspirerande arbetsplats
 • Ett unikt tillfälle att vara en del av Dustins transformationsresa
 • En familjär atmosfär med en "win as a team"-känsla

Arbetsuppgifter

I rollen som Junior Bid Manager spelar du en nyckelroll i Dustins anbudprocesser. Du kommer att vara en del av ett team inom Large Corporate & Public där de arbetar med relationsförsäljning mot deras större kunder och skapar erbjudanden som svar på kundförfrågningar. I det dagliga arbetet arbetar du tätt ihop med erfarna Key Account Managers och Bid Managers som projektleder arbetet med att skapa konkurrenskraftiga anbud. Du kommer tilldelas stor frihet under ansvar samtidigt som du utvecklas och arbetar mot teamets gemensamma mål.

Tjänsten passar dig som har god läsförståelse då du behöver kunna ta in mycket information, har en analyserande förmåga och en stor nyfikenhet att utvecklas och föra arbetet framåt.

Vi söker dig som

 • Har nyligen tagit examen från eftergymnasiala studier inom ekonomi, offentlig upphandling eller liknande lämplig utbildning

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, så väl i tal som skrift

 • God datorvana

Det är meriterande om du har:

 • Har tidigare arbetat administrativt

 • Relevant arbetslivserfarenhet av offentliga upphandlingar och administrativ dokumentation

För tjänsten värderar vi de personliga egenskaperna högt där vi söker dig som är:

 • Strukturerad och noggrann
 • Relationsbyggande och gillar att bygga nätverk
 • Nyfiken och resultatdriven

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Arbetstider: 08 - 17

 • Placering: Nacka Strand, Stockholm

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Dustins önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

 • Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget

Dustin är en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter med tillhörande tjänster. Dustin hade drygt 900 medarbetare och omsatte ca 12,5 miljarder svenska kronor räkenskapsåret 2018/19. Drygt 90 procent av Dustins intäkter kommer från företagsmarknaden. Dustin Group är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2015 och har huvudkontor i Nacka, Stockholm. Dustin fungerar som en brygga mellan tillverkarnas stora utbud och kundernas behov. Bolaget erbjuder cirka 255 000 produkter med tillhörande tjänster där Dustins medarbetare hjälper kunderna att hitta rätt lösning.

Ansök här

Dela detta jobb

Junior Bid Manager till Dustin

Academic Work