saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Junior försäkringshandläggare till Protector Försäkring!

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-06-27

Ansök nu

Junior försäkringshandläggare till Protector Försäkring!

Junior försäkringshandläggare till Protector Försäkring!

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en serviceinriktad och duktig administratör som är på jakt efter ett varierande arbete inom försäkring och kundservice? Är du i början av din karriär och lockas du av möjligheten att växa i ett företag som genomsyras av en framåtdrivande prestationskultur? Då ska du söka tjänsten på Protector Försäkring!

PerformIQ söker nu en medarbetare till Protector Försäkrings Skadeservice. Du är en viktig första kontakt för företagets kunder och sätter alltid god service som högsta prioritet. Du kommer få en god genomgång inom skadereglering och andra administrativa uppgifter som är nödvändiga för tjänsten.

Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis:
- kundservice via telefon och e-post
- skadereglering för företagskunder
- registrering av nyskador
- diverse försäkringsadministration

Tjänsten passar dig som presterar som bäst när du arbetar i en miljö med högt tempo. För dig som visar framfötterna och vill växa inom branschen finns goda förutsättningar för att göra karriär inom företaget.

Personprofil
Vi söker dig som är målinriktad, ansvarsfull och effektiv. Du har en hög ambitionsnivå och drivs av att ständigt utmanas. Vi ser det som ett stort plus om du har erfarenhet av kundservice sedan tidigare, exempelvis som butikssäljare eller kundtjänstmedarbetare.

För att lyckas i rollen som Skadereglerare krävs:
- goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- goda datakunskaper

Vi ser det som en merit om du tidigare arbetat med telefonen som främsta verktyg.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Stockholm City

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filip Lundström på filip.lundstrom@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: skadereglering, kundservicemedarbetare, kundtjänstmedarbetare, kundtjänst, kundtjänsthandläggare, first line, 1:st line, handläggare, skadereglerare

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Dela detta jobb

logo
Junior försäkringshandläggare till Protector Försäkring!

PerformIQ