saljjobb.se

Logo

Junior Marknadsanalytiker till Samsung

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-26

Ansök nu

Junior Marknadsanalytiker till Samsung

Arbetsbeskrivning

Vi söker just nu en Junior Marknadsanalytiker/Retail Marketing Analyst för ett långsiktigt uppdrag till Samsung i Kista. Det är ett konsultuppdrag med omgående start och som pågår fram till juni 2020, med chans till förlängning.

Du kommer att ha en nyckelfunktion inom marknadsteamet och arbeta tätt med säljorganisationen. Dina främsta arbetsuppgifter innebär att analysera data och ta fram statistik utifrån försäljningssiffror för att se hur Samsung kan effektivisera försäljningen inom detaljhandeln.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är följande;

-          Fungera som stöd för sälj- och marknadsteamet

-          Ta fram statistik som ligger till underlag för att optimera marknadskampanjer

-          Projektleda och utveckla segmenteringsmodeller samt utföra målgruppsanalyser

-          På ett pedagogiskt sätt förmedla resultaten till försäljningsorganisationen

Du kommer att få en möjlighet att analysera och supportera ett av de mest spännande områdena i branschen och vara del av ett härligt team!

Vem är du?

Vi söker dig som har en universitetsexamen inom Ekonomi med inriktning marknadsföring eller liknande. Du bör ha 1-2 års erfarenhet av Controlling (inom marknad, sälj eller ekonomi) och ha arbetat med analyser och statistik. Vi ser att du har avancerad kunskap i Excel och brinner för att arbeta med siffror. Har du även erfarenhet av att ha arbetat i detaljhandeln eller på telecomföretag tidigare så är detta meriterande.

Som person är du utåtriktad, positiv och är intresserad av affären och marknadsföringen av analysen. Du är en logiskt tänkande person som kan lösa situationer som uppstår på ett effektivt sätt. Koncernspråket är engelska, så du bör tala och skriva obehindrat i språket. Vi ser även att du är prestigelös och resultatfokuserad, du trivs med högt tempo och att arbeta i en miljö där det sker snabba förändringar.

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande tjänst på ett internationellt bolag, med goda utvecklingsmöjligheter. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos Samsung. Uppdraget är initialt på ett år, med chans till förlängning för rätt person. Samsung sitter i Kista och tjänsten är på heltid. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta victoria.tjernstrom@jurek.se. Vi hanterar urvalet löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. 

Dela detta jobb

Logo
Junior Marknadsanalytiker till Samsung

Jurek Bemanning