saljjobb.se

Har du en social ådra och har en självsäker framtoning i kontakten med människor? Har du ett stort IT-intresse och trivs i en innovativ miljö med chans till att påverka? Då är tjänsten som Junior Marknadsansvarig på New Seed rätt för dig!

New Seed startade för 10 år sen av Magnus Lindgren där kärnverksamheten är utvecklingen av webbtjänster på Internet. New Seed har byggt allt från små individuella kundanpassade lösningar till stora internationella lösningar. De erbjuder även affärsutveckling för att hjälpa företag att växa med stöd av IT.
 

Rollen
Rollen som Junior Marknadsansvarig är mycket bred där fokus ligger på att etablera nya kontakter, stärka varumärket New Seed samt vårda befintliga kunder. New Seeds typiska kunder är IT ansvariga på medel- och stora bolag.

Rollen som Junior Marknadsansvarig innebär:
- Vara New Seeds representant på nätverksträffar
- Identifiera potentiella kunders behov
- Fortsätta bygga upp varumärket i sociala medier, på bloggen och hemsidan
- Vårda och följa upp befintliga kundrelationer
- Svara på enkla tekniska frågor från kunder
- Vara aktiv på innovationsmöten med övriga i gruppen
 

Du erbjuds
Ett företag som andas innovation och IT med mycket idéer! New Seed är kollektivanslutna med mycket bra förmåner och flextid. Företaget erbjuder alla sina anställda möjligheter att följa med på utvecklingskonferenser både i Sverige och internationellt.
 

Din profil
För att passa i rollen som Junior Marknadsansvarig söker vi dig som har ett stort IT- och teknikintresse som med fördel studerat inom detta område, alternativt har studerat marknadsföring eller försäljning. Meriterande är om du tidigare har arbetat inom service.

Ett krav för denna tjänsten är att du har;
- God IT- vana
- Är flytande i tal och skrift på svenska och engelska
- Har B- körkort

Då tjänsten innebär en hel del nätverkande ser vi gärna dig som trivs i sociala sammanhang och är lyhörd och nyfiken på din omgivning. För att lyckas i rollen som Junior Marknadsansvarig på New Seed bör du ha ett högt engagemang, vara prestigelös och flexibel. I kontakten med potentiella kunder tror vi att du är ödmjuk med en självsäker framtoning.
 

Intresserad?
Låter detta som ett kliv i karriären för dig? Då vi har ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan slutdatum. Sök redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Rebecka Eklund på telefonnummer 040- 611 07 70.

Logga

JUNIOR MARKNADSANSVARIG TILL IT- FÖRETAG I LUND!

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb