saljjobb.se

Company Logo

Är du relativt ny i säljrollen och är redo för nästa utmaning? Nu har du chansen att jobba på ett energiföretag som erbjuder el från 100% förnybara källor! Mölndal Energi söker just nu en engagerad Junior Säljare till sitt kontor i Mölndal.

Rollen
Som junior säljare på Mölndal Energi kommer du ingå i ett säljteam där din främsta arbetsuppgift är att med telefon som redskap erbjuda hållbara elavtal till nya företagskunder. Förutom försäljning inkluderas administrativa uppgifter som uppföljning med offerter och registrering i företagets system.

Du erbjuds
Mölndal Energi är ett kvalitetsmedvetet företag som lever efter mottot nära, enkelt och med passion för miljön. Du kommer till en vänlig och öppen kultur som uppmärksammar varandra och arbetar långsiktigt. Vi vill att det skall vara lätt att le när du kommer till jobbet, när du möter kollegor, kunder och när du går hem. 

- en bra fast lön + provision
- att jobba med duktiga kollegor
- kollektivavtal och friskvårdsbidrag

Din profil
För att lyckas i rollen som säljare på Mölndal Energi har du en vilja att växa och utvecklas inom telefonförsäljning. Vi ser framför oss en entusiastisk, driftig och tävlingsorienterad person som trivs i en miljö där tempot är högt och prestationer mäts. Gärna med en bakgrund inom idrott/sport! 

Kvalifikationer
- Något års erfarenhet av arbete av telefonförsäljning eller motsvarande och känner dig bekväm med att hantera kunddialoger på telefon
- God datorvana
- Behärskar svenska flytande i tal och skrift

Bra att veta!
Du kommer bli anställd som TEMP-TEAM konsult med tillträde omgående.

Intresserad?
Känns rollen som junior säljare som tjänsten för dig? Vänta inte att skicka din ansökan redan idag då vi har ett löpande urval. Ser fram emot din ansökan!

Frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta rekryterare Sara Rönneberg Carr 0733-84 48 50 på TEMP-TEAM Rekrytering & Personaluthyrning.

Logga

JUNIOR SÄLJARE TILL ENERGIBRANSCHEN!

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-07

Ansök nu

Dela detta jobb