saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

KAM Europa – Välinge Innovation Threespine™

Ort
Utgår

2021-12-10

Ansök nu

KAM Europa – Välinge Innovation Threespine™

Trivs du med att arbeta i en affärsnära roll med fokus på internationella och kommersiella projekt? Missa inte möjligheten att hänga med på en riktigt spännande resa. Nu tar vi vår marknadsomvälvande möbelteknik, Threespine™, till nästa nivå!

Välinge Innovation är ett världsledande, innovativt företag inom golv- och möbelbranschen. Våra revolutionerande och välrenomerade tekniker licensieras ut till kunder över hela världen. Vi söker en driven teamplayer som gillar att göra nya hjulspår genom att etablera vår Threespine teknik på marknaden och skapa och upprätthålla långsiktiga relationer .

Om tjänsten

Välinges teknik för möbelmontering  Threespine™ är på framfart och vi behöver förstärka teamet med en Key Account Manager med Europa som arbetsfält. Ditt långsiktiga mål är att utveckla affärsområdet genom ökad efterfrågan för Välinges tekniker och bygga starka partnerskap längs hela värdekedjan. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av

 • Att vara delaktig i det strategiska arbetet inom affärsområdet genom att påverka och bygga långsiktiga relationer med producenter, återförsäljare, intresseorganisationer och agenter. Nationellt och i Europa.

 • Helhetsansvar för ett definierat område med ett antal existerande och potentiella kunder avseende de licensierade tekniska lösningarna och den affärsmässiga framdriften

 • Självständigt förhandla avtal för såväl de kommersiella villkoren som för teknik och patent

 • Arbeta internationellt på alla nivåer från tekniker, produktionschefer och designers till VD, styrelseordförande och ägare.

 • Aktivt arbeta för att hitta nya möjligheter att sälja in och implementera Threespine™ tekniken hos befintliga och nya kunder.

 • Driva olika projekt inom marknadsområdet t ex mässor och presentationer i syfte att stötta företagets externa kommunikation

Dina kontaktytor i arbetet är omfattande, men du kommer jobba i ett team tillsammans med erfarna kollegor på huvudkontoret i Helsingborg. Tjänsten innebär resor inom Europa om ca 80 dagar / år.

Vem är du?

För att du ska lyckas med uppgiften behöver du ha gedigen erfarenhet av att skapa långsiktiga, hållbara partnerskap. Du har arbetat i roller med fokus på internationella och kommersiella projekt, t.ex. som exportansvarig, med affärsutveckling och kundansvar B2B.

Vi tror dessutom att du har:

 • Akademisk examen i ett relevant område

 • Arbetat med komplex försäljning så som tjänsteleverans eller teknisk försäljning

 • Branscherfarenhet från möbel- köks- eller förvaringslösningar

 • Utmärkta kunskaper i Svenska och Engelska (andra Europeiska språk meriterande)

 • Kunskaper kring patent och juridik är ett plus

Som person har du ett affärsmässigt och innovativt tankesätt. Du är utåtriktad, prestigelös  och professionell i ditt uppträdande. Här kommer din förmåga att övertyga och skapa trygghet i dina yrkesrelationer vara vital för att lyckas. Du besitter ett genuint intresse för att etablera och utveckla affärsrelationer samtidigt som du har förståelse och intresse för den tekniska lösningen.

Vi erbjuder

 • En modern, innovativ arbetsplats med stark tillväxtpotential

 • En möjlighet att vara med på en fantastisk resa med branschomvälvande innovativa tekniker

 • Familjär och prestigelös företagskultur

 • God arbetsmiljö där alla känner ansvar och hjälps åt

 • Stor frihet genom målstyrning och coachande ledarskap

Ansökan

Välkommen med din ansökan, urval sker löpande. Vi önskar dock senast mottagit din ansökan den 30 oktober.

OBS! Ingenting kommer ske i processen under semestertider.

Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Niklas Törngren

För frågor kring företaget eller rollen som är placerad i Helsingborg är du även välkommen att kontakta Jarl Gunnarsson.

Om Välinge Innovation

Välinge Innovation är ett världsledande teknikutvecklingsföretag inom golvbranschen. Bolaget utvecklade 1993 världens första mekaniska låssystem för bland annat laminat- och trägolv. Mekaniska låssystem möjliggör limfri läggning och har under det senaste året tagit en betydande del av världsmarknaden. Välinge har idag en omfattande patentportfölj avseende olika golvsystem och mer än 180 licenstagare, däribland flertalet av världens ledande internationella golvföretag och har på senare år även breddat verksamheten till bl.a. möbelbranschen.

Verksamheten är baserad i Viken utanför Helsingborg och antalet anställda uppgår till drygt 250 personer. Välinge har under flera år haft en stark tillväxt och är ett av Sveriges mest lönsamma företag. Välinge är ett ägarlett bolag som ägs av familjen Perván och det globala investmentbolaget Kirkbi. Välinge Innovation expanderar nu sin verksamhet och söker med hjälp av ROI Rekrytering en Key Account Manager till huvudkontoret i Viken.

Läs gärna mer på www.valinge.se och https://www.threespine.com/#click-furniture-technology

Dela detta jobb

logga
KAM Europa – Välinge Innovation Threespine™

Roi Rekrytering Sverige AB