saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Kampanj- och marknadsprojektledare till Dogman

Ansök nu

Kampanj- och marknadsprojektledare till Dogman

AB Dogman är en av Nordens ledande aktör inom husdjurstillbehör och importerar, distribuerar och marknadsför produkter inom husdjurssegmentet samt häst och ryttare. Vi utvecklar vårt sortiment inom våra varumärken Dogman och Jacson med visionen om att skapa ”Det Bästa Valet för Bästa Vännen”. Dogman finns idag representerade med bolag i Sverige, Norge, Danmark och Finland och år 2020 uppgick omsättningen till 400 MSEK med god lönsamhet. Dogman är grundat 1965 och är cirka 180 anställda och ägs av BrA Invest.

I september 2017 förvärvade Dogman sina första butiker för att starta en egen butikskedja. Idag är vi 32 butiker i Sverige och Norge. Under sommaren 2019 lanserades e-handel under eget varumärke. E-handel som affärsområde startade två år tidigare då en mindre norsk aktör förvärvats.

Dogman har sedan 2015 samarbetat med företaget Great Place to Work i strävan om att bli Sveriges bästa arbetsplats inom jämförbara branscher. De tre senaste åren har Dogman blivit certifierade enligt Great Place to Works internationella standard och klassas som en av Sveriges bättre arbetsplatser.

I rollen som Kampanj- och marknadsprojektledare kommer du att planera och driva kampanjer/uppdrag från start till mål i våra olika affärsområden och ingå i ett härligt team där även fyrbenta är välkomna.

Arbetsuppgifter

Älskar du djur lika mycket som vi gör? Uppskattar du hur en kampanj är utformad, även om du inte alls är i målgruppen? Analyserar du kampanjblad/annonser och funderar på hur de kunde gjorts bättre? Då kan det vara dags att du börjar jobba med oss.

Vi på Dogman söker en målinriktad, strukturerad och driven projektledare till marknadsavdelningen som ansvarar för kampanjer på våra olika affärsområden samt marknadsprojekt inom vår B2C kanal - butiker & E-handel. Uppgiften är att planera och driva kampanjer/uppdrag från start till mål. Rollen är en spindel i nätet som driver hela uttaget i tätt samarbete med Marknadschef och med hjälp av kollegor på marknadsavdelning samt kategori. Förutom en kreativ höjd är det tydliga mål, planering, optimering, uppföljning och utvärdering som säkerställer vår framgång.

 

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100%

Rapportering sker till: Marknadschef
Placering: Åstorp
Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval.

Vem är du?

Vi söker en engagerad och social person, som trivs i en miljö där det är högt tempo och där tidigare sanningar behöver utmanas. Du får möjlighet att arbeta i en av landets just nu mest växande branscher tillsammans med kompetenta och härliga medarbetare. Du tycker om att vara den självständiga länken mellan flera olika parter med ett stort eget ansvar inom ditt område. Du känner ägandeskap för dina uppgifter och tycker om att jobba i en resultatorienterad miljö med tydliga mål. Du vet hur man skapar struktur i en omväxlande vardag.

Som person uppskattas du för ditt positiva och lösningsorienterade sätt och för att du inser vikten av att upprätthålla goda relationer. Du har stor fördel av att du är noggrann, driven och skicklig när det gäller planering.

Vi söker dig som har:

  • Har minst tre års erfarenhet som projektledare eller liknande roll inom marknadsföring, PR eller kommunikation.

  • Är självgående och har vana vid budgetansvar.

  • Har god förmåga att strukturerat projektleda kampanjer så att alla i projektgruppen såväl som externa samarbetspartners ges möjlighet att göra ett bra jobb.

  • Har god samarbetsförmåga; högt i tak i projektgrupperna, främjar dialog och feedback-kultur.

  • Är strukturerad och analyserande; mäter och följer upp alla insatser löpande för ökad kunskap om vad som fungerar.

  • Mycket goda kunskaper i Microsoft paketet med fokus på excel.

Ansökan

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker via vår hemsida https://karriar.dogman.com/ Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vi tillämpar löpande urval och tillträde är snarast. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Palmér, marknadschef, på magnus.palmer@dogman.se

alternativt 0736 33 75 14.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Kampanj- och marknadsprojektledare till Dogman

Roi Rekrytering Sverige AB