saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kassatjänst 50 % - Vikariat i 1 år!

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Kassatjänst 50 % - Vikariat i 1 år!

Vi behöver förstärka vårat härliga arbetslag!

Kan du överträffa våra kunders förväntningar? Har du några års erfarenhet av service? Vi på ICA Supermarket i Brunflo söker nu dig som brinner för att skapa service i världsklass! ????

♦️ Om tjänsten
Som Butiksmedarbetare arbetar du med kundkontakt, kassaarbete, lager och varuplock. Vi prioriterar alltid kunden och ger ett kundbemötande som bidrar till servicekänsla, inspiration och (mer)försäljning. Vidare är det viktigt för oss på ICA Supermarket Brunflo att alltid ta ansvar för att hjälpa kunden samt att ständigt medverka i butikens förbättringsområden och utveckling.

Som medarbetare i kassalinjen är du butikens ansikte utåt och ofta den sista personen som våra kunder träffar under sitt besök hos oss. Din främsta arbetsuppgift är att professionellt, snabbt och trevligt hjälpa våra värdefulla kunder genom kassalinjen samt att avsluta deras besök på bästa möjliga sätt.

♦️ Som person
Vi ser att du som person är ödmjuk, driven och inspirerande. Du trivs med en utvecklande miljö och framåtanda då du aktivt kommer att arbeta med avdelningarnas utveckling. Som person tycker du om nära kundkontakt och samarbete med dina medarbetare.

Vi ser att du har en mycket god känsla för service, eftersom våra kunder alltid kommer i första hand. Några årserfarenheter av kassaarbete är meriterande. Vi ser gärna att du är kommunikativ och ordningsam samt har en positiv inställning. Egenskaper som vi värdesätter är prestigelöshet och ansvarstagande.

Vi erbjuder en rolig arbetsplats med fantastiska kollegor där du får möjlighet att arbeta i en spännande miljö nära våra kunder. Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss? Ansök redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi gör löpande urval.

Ansökan består av 3 videofrågor och ett antal urvalsfrågor. Vi tar endast emot ansökningar via Yobber.

 

Dela detta jobb

Kassatjänst 50 % - Vikariat i 1 år!

Yobber AB