saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Kel-Berg Trailers Sverige AB söker ambitiös säljare till Södra Sverige

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-08

Ansök nu

Kel-Berg Trailers Sverige AB söker ambitiös säljare till Södra Sverige

Vill du arbeta med Kel-Bergs Trailers försäljning, som är ett av branschens ledande varumärken? Då ska du läsa vidare för just nu utökar vi vår försäljning på vårt kontor i Helsingborg och distrikten Göteborg, Jönköping och Malmö.

Om rollen:

Det går mycket bra för Kel-Berg Scandinavia i Sverige och vi behöver förstärka teamet med släp- och trailersäljare. Du få ansvaret för at att bygga upp långsiktiga affärsrelationer med våra kunder och du månar om kundens upplevelse fron Kel-Berg släp och trailers. Du kommer att ansvara för allt i försäljningsprocessen från prospektering, mötesbokning till kundmöte samt uppföljning som ingår i bra kundservice for Kel-Berg Trailers Sverige.

Huvudkontor och utställning ligger på Bunkagårdsgatan 8, Helsingborg. Du kommer att få utbildning av våra produkter så du effektivt kan tillgodose kundernas behov, vilket är en viktig del av jobbet och hela försäljningsprocessen. Utbildning företas hos Kel-Berg Scandinavia i Danmark 2 dager i månaden. Du ansvarar för presentationen av våra produkter i ditt distrikt i rollen ingår också planering i CRM system, prissätta, lämna offerter.

Din bakgrund och profil:
Erfarenhet från släp- och lastbilsindustrin är ett krav. Idag arbetar du som säljer, kommersiell chefförsäljning for transport, service eller logistik och har dokumenterad erfarenhet av detta. Vi söker en självgående och ambitiös Kel-Berg-medarbetare med ett brinnande engagemang för kundnöjdhet. Vi ser gärna att du har arbetat självständigt och trivs i et team med at utviker relationer till intressenter intern och extern.

Goda färdigheter inom språk, talar du danska/engelska är det en fördel. Har du ambitioner inom management kan detta bli början på en ny karriär och din utveckling. Vad kan vi erbjuda: Vi kan erbjuda fast jobb med attraktiv lön och bra arbetsförhållanden bil, bonus och benefit. Du får jobb i ett skandinaviskt företag som ständigt utvecklas. Du kommer att vara en representant för Kel-Berg Trailers, en av de bästa produkterna inom branschen. Din placering blir på vårt huvudkontor i Helsingborg eller i dit distrikt. Du kommer att vara en del av ett team med högt i tak som består av inspirerande och ambitiösa skandinaviske kollegor. Kel-Berg arbetar mycket med utbildning och kompetensutveckling.

Kontakt och ansökan:
För mer information om tjänsten,

kontakta Lastas job@lastas.dk

Kel-Berg Trailers Sverige AB jobbkonsult på telefon + 45 23 26 48 80.

Urvalet pågår löpande så skicka din ansökan redan idag via job@lastas.dk

Dela detta jobb

Logo
Kel-Berg Trailers Sverige AB söker ambitiös säljare till Södra Sverige

Kelberg Trailers Sverige AB