saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Kellfri AB söker Kundservicemedarbetare

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-13

Ansök nu

Kellfri AB söker Kundservicemedarbetare

Om företaget
Kellfri är en helhetsleverantör av prisvärda produkter med svensk konstruktion, för alla typer av lantbruk. Med kontroll på hela kedjan, från idé till färdig produkt erbjuder vi möjligheten för fler att driva verksamhet på landet. Verksamheten startades år 1952, omsätter ca 320 miljoner kronor och har idag ca 60 engagerade medarbetare. Huvudkontor ligger i Skara, Sverige. Kellfri AB är en del av börsnoterade Volati.

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker Kellfri AB i Skara en ny talang till rollen som kundservicemedarbetare. Är du en serviceminded och lösningsorienterad person? Då kan detta vara tjänsten för dig! Välkommen in med din ansökan.

Du kommer till ett spännande företag som är inne i en förändringsresa med en stark ägare och ett fint varumärke. Kellfri driver en hög utvecklingstakt där dom själva utvecklar, marknadsför och säljer produkter. Kellfri har en stor stolthet bland personalen. Många som arbetar på Kellfri har eller haft egen gård, har hästar eller nötkreatur. Du får förmånen att jobba med några av Nordens marknadsledande produkter inom skogs- och lantbruket. Som en del av serviceavdelningen kommer du ha en betydelsefull roll där du arbetar nära våra slutkunder och bidrar till en framgångsrik kundrelation.

Det dagliga arbetet går först och främst ut på att lösa olika typer av reklamationer och serviceärenden över telefon och mail. Du arbetar i en arbetsgrupp med tre kollegor och rapporterar till Sales Manager Sweden & Norway.

Du kommer att ha en trygg anställning hos Premier och spendera dina dagar hos vår kund Kellfri i Skara, efter en tids inhyrning finns det god chans att gå över i en anställning hos Kellfri.


Din profil
Vi tror att de flesta människor kan lära sig det mesta så länge de är nyfikna och har rätta viljan. Därför behöver du ingen specifik utbildning från universitet eller högskola för att söka den här tjänsten. Det vi kräver av dig är ett genuint intresse för teknik, system- och datorvana samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Du är utåtriktad och har en exceptionell förmåga att se lösningar. Vidare brinner du för att leverera goda lösningar till kunder och har ett övergripande kvalitetstänk.
Nu letar vi efter dig som uppskattar en arbetsplats och kollegor som kan utmana och stimulera dig!

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa Sara Stenlund på Premier, tfn 072-7007838. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!


Om oss
Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
 

Dela detta jobb

logga
Kellfri AB söker Kundservicemedarbetare

Premier Service AB