saljjobb.se

logga

Key Account Manager

Ort
Utgår

2021-08-02

Ansök nu

Key Account Manager

Vi fortsätter vår tillväxtresa och stärker upp vår försäljningsavdelning med en affärsinriktad Key Account Manager.

Euromasters verkstäder är bolagets hjärta för att skapa trygghet för alla som är ute och kör på vägarna. Genom en välutbildad personal med stort engagemang, moderna verkstäder samt ett heltäckande produkt-, tjänste- och serviceerbjudande erbjuder vi våra kunder de bästa lösningarna.

Om tjänsten
Som Key Account Manager kommer du ha en avgörande roll för din regions utveckling. Din huvuduppgift blir att vidareutveckla och stärka relationen med våra största och viktigaste kunder. Din vardag blir att skapa förtroende och hjälpa dem utveckla sina affärer med hjälp av våra produkter och tjänster. I nära samarbete med vårt nätverk av däckverkstäder ökar ni tillsammans kvalitet, omsättning och lönsamhet. 

Du kommer ingå i ett säljteam bestående av 14 kollegor som arbetar fördelat på sex regioner. Exempel på kunder är företag med en stor fordonspark, större byggbolag, transportföretag, bilföretag och leasingbolag. Vi är ett av de marknadsledande bolagen i branschen och vi värdesätter starka och långa relationer till våra kunder.

Din profil
Vi tror att du är en driven, trygg och relationsskapande person som älskar att göra affärer. Du är lyhörd, men inte rädd för att ta initiativ och agera förebild på din region. Du trivs med att ha tydliga mål och resultatfokus, med ett tydligt fokus på lång- och kortsiktig tillväxt

I rollen ställs det krav på att du kan kommunicera genom olika kontaktytor. Du är van vid att arbeta i Office-paketet samt har god CRM vana. Du har en bakgrund inom B2B, har erfarenhet av långsiktiga affärsrelationer och tycker om att träffa människor, du brinner för kundmötet. Ett tekniskt intresse och kunnande underlättar i rollen, men är inget krav.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig möjlighet att vara en del av ett trevligt gäng fantastiska kollegor med tät kontakt, redo att stötta dig med sin samlade kompetens. Detta är en utvecklande och spännande roll i ett bolag i förändring, där fokus ligger på digitalisering, utveckling av våra medarbetare samt att fortsätta att öka Euromasters och Michelins närvaro på marknaden.

I rollen som Key Account Manager bjuds du på nya möjligheter och utmaningar varje dag. Du kommer att träffa kunder från en mängd olika branscher och miljöer och du får stor handlingsfrihet och självbestämmande inom givna ramar.

Utöver Euromaster ordinarie förmåner ingår en fast månadslön med årlig bonus samt leasingbil, laptop och mobiltelefon. Din placeringsort är Stockholm och det förekommer frekventa tjänsteresor inom din region.

 

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar på 0706-06 31 00

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan! 

Om företaget
Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck och fordonsservice. Med kunskap, engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänste- och serviceerbjudande tar vi ett helhetsgrepp. Hos Euromaster finns marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör. Dessutom erbjuder Euromaster dig ett heltäckande tjänsteerbjudande såsom rådgivning, uppföljningssystem, internationell jourservice och en egen regummeringsfabrik. Med våra 140 verkstäder runt om i landet finns vi alltid nära dig.

 

Dela detta jobb

logga
Key Account Manager

Säljpoolen i Sverige AB