saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redan från start 2011 har Circla haft en tydlig idé om att skapa en ny sorts miljötjänst - en premiumtjänst där kunden sätter villkoren efter sina unika behov. Circla skiljer sig från andra aktörer på marknaden genom högre fokus på kundbemötande och upplevt mervärde från första kontakt till fakturering. Circla är ISO-certifierade enligt miljö 14001 och kvalitetssäkrar alla sina samarbetspartners för att skapa en trygg kundupplevelse.

KEY ACCOUNT MANAGER - CIRCLA RECYCLING AB, SOLLENTUNA

Circla stärker nu upp sitt team med fler säljare för att möta marknadens efterfrågan och behov. Med fokus på bygg- och fastighetsbranschen kommer du att sälja företagets tjänster inom bla container, byggsäckar och byggkärl.

Circla är ett nytänkande återvinningsföretag med starkt driv. Tillsammans har företaget en gedigen branscherfarenhet blandat med erfarenheter från andra branscher. Circla växer snabbt och hoppas att du vill vara med på deras resa. Tillsammans bygger ni en verksamhet som bidrar till positiva miljöeffekter och etiskt företagande inom den ständigt aktuella avfallsbranschen.

Circla är helt rätt arbetsplats för dig som är intäktsorienterad, som kan branschen och som besitter stor affärskompetens genom din förmåga att kartlägga och förstå kundens behov, beslutsprocesser och påverksfaktorer. Du arbetar strukturerat mot uppsatta mål, håller dig uppdaterad om branschen och representerar Circlas varumärke på ett högst värdeskapande sätt.

Som person är du passionerad och du tycker om att gå till jobbet. Du tycker att det är genuint roligt och givande att möta kunder, att skapa affärer och att ro projekt i hamn. Du är mål- och tävlingsinriktad och du älskar att tävla både med dig själv och andra. Viljan att lyckas är starkare än rädslan att förlora och du ser motgångar som någonting som sporrar och leder till utveckling.

Du arbetar metodiskt och har ett effektivt arbetstempo. Du räds inte att leda kunden och genomföra de beslut som krävs för att nå dina högt uppsatta mål. Vidare är du ärlig och förtroendeingivande och vet att långsiktiga kundrelationer bygger på tillit. Du lyssnar aktivt, anpassar dig efter personen du har framför dig och lovar inget du inte är säker på att du kan hålla.

Dina närmsta kollegor består i dagsläget av ytterligare tre säljare som alla rapporterar till företagets försäljningschef som i sin tur rapporterar direkt till COO. Du kommer att samarbeta med kundservice/order, ekonomi, säljledningsgrupp, chaufförer och anläggningsarbetare som alla bidrar till dina kunders serviceupplevelse. Som säljare på Circla erhåller du förmånsbil, dator, mobil och företagsloggade kläder.

Arbetsuppgifter:

- Nykundsförsäljning, uppsökande försäljning via telefon, mail och platsbesök
- Account management, bearbetning av befintliga kunder för att upprätthålla goda relationer
- Platsbesök och uppföljning av dina kunders projekt
- Registrering och uppföljning i CRM-system
- Offerering
- Implementering av kundspecifika rutiner
- Registrering och uppdatering av kundinformation och prislistor i transportsystem
- UC-bevakning

Krav för tjänsten:

- Formella kompetenser
- Erfarenhet från försäljning av container- och byggsäckstjänster mot byggsektorn är högt meriterande

Ansökan:

Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

För att söka tjänsten går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Kristina Hjertonsson på telefon 070-392 16 00.

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Key Account Manager - Circla Recycling AB, Sollentuna

Ort
Utgår

2022-10-05

Ansök nu

Dela detta jobb