saljjobb.se

Logga

Key Account Manager Discount - Delicato

Ansök nu

Key Account Manager Discount - Delicato

Delicato Bakverk AB grundades 1948 av Einar Belvén och är idag Nordens största tillverkare av konditorivaror. Företagets position på marknaden har nåtts genom ett långsiktigt arbete med kvalitet gällande såväl råvaror som yrkeskunnande och varumärke. Delicato är ett familjeägt företag vars mission är ”Fika för en ännu godare gemenskap” och styrs genom värderingarna - Ledare, Familjär och Hållbar.

Idag har företaget ca 150 medarbetare och majoriteten av bakverken bakas i bageriet i Segeltorp. Sortimentet, som om0fattar allt från festliga tårtor, goda konditoribitar, kakor och klassiker såsom Delicatobollen och Dammsugaren, fi0nns tillgängligt i såväl egna butiker och dagligvaruhandel som café/restaurang och servicehandel.

Insotre Business söker för Delicatos räkning: Key Account Manager Discount

Älskar du försäljning? Tycker du om att bygga långsiktiga relationer? Har du ingenting emot att få kaksmulor under skorna på jobbet? I så fall kanske just du är vår nya kollega. Vi på Delicato söker en KAM för vårt nya affärsområde Discount. En viktig roll med stort och direkt inflytande på vår verksamhet och vår framgång.

Vad ingår i jobbet:

  • Etablera nya samt underhålla positiva affärsrelationer till nyckelkunder.

  • Definiera kanal/säljstrategi för ditt affärsområde.

  • Utveckla årlig affärsplan för att säkerställa att uppställda målsättningar infrias.

  • Leda förhandlingar med nyckelkunder inom affärsområdet för att säkerställa att uppställda affärs- och relationsmål infrias.

  • Aktivt och nyfiket söka information och möjligheter - bli vår nya expert inom Discount.

Personliga egenskaper:

För att trivas riktigt bra hos oss tror vi att du är lika bekväm med att arbeta självständigt såväl som tillsammans med dina kolleger i det kommersiella teamet. Du planerar, utvärderar och följer upp ditt ansvarsområde. Du gillar att hålla dig uppdaterad och utvecklar affärsområdet i takt med branschens ständiga utveckling. Du är dessutom en personlig förebild avseende den värdegrund som Delicato önskar förmedla i vårt vinnande försäljningsteam med en öppen, samarbetsinriktad och prestigelös kultur. Och så älskar du kakor – såklart!

Erfarenhet och kompetens som vi hoppas att du har:

  • Erfarenhet från försäljning eller marknadsföring.

  • Erfarenhet från dagligvaruhandeln och/eller grossistverksamhet är ett plus.

  • Erfarenhet från långsiktiga kundsamarbeten (t.ex. kategoriprojekt).

  • Gymnasieutbildning. Eftergymnasial examen inom sälj/marknad är ett plus.

  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat samt har goda kunskaper i Office-paketet.

Som person har du en analytisk läggning och god affärsförståelse. Du är en naturlig kommunikatör och relationsbyggare med stor social kompetens. Som KAM för Discount rapporterar du till Försäljningschef Retail.

Låter det här som en tjänst för dig?

Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mail eller post - ansökan registreras via söklänken i annonsen.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Pernilla Strand.

Dela detta jobb

Logga
Key Account Manager Discount - Delicato

Instore Business AB