saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

KEY ACCOUNT MANAGER – FINANSIELLA TJÄNSTER

Företag Sorteco Limited
Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

KEY ACCOUNT MANAGER – FINANSIELLA TJÄNSTER

Om tjänsten

En av de brancher som går bäst i Europa just är finansmarknaden. Det finns ett enormt behov av duktiga säljare och account managers inom segmentet. Som FX Säljare är du bolagets ansikte utåt och den som våra kunder inleder sin kontakt med. I ditt arbete som FX Säljare skall du förmedla bolagets tjänster samtidigt som du skall hålla dig ajour med finansvärldens snabba rörelser.

Du erbjuds

  • 1. En heltäckande sälj och produkt utbildning!
    2. Fast lön + hög provision!
    3. En egen mentor som hjälper dig i din utveckling!
    4. Ett konkurrenskraftigt bonus system!

Arbetsuppgifter

I rollen som account manager kommer du att ansvara för att driva försäljning inom  fokusområderna. Du kommer bl.a. att:

  • Prospektera och kontakta befintliga kunder för att diskutera möjligheter och hur nyheter kan påverka börsen.
  • Arbeta i CRM-system, hjälpa kunder med den digitala plattformen och kommunicera detta både mailledes och via telefon till företagets kunder.

Vi söker dig som 

Har något års arbetserfarenhet från arbete med kundbemötande, exempelvis från kundtjänst, försäljning via telefon, B2B-försäljning eller finance. 

Du är van att arbeta i och nära affärssystem. Talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska, då det används i det dagliga arbetet. Gillar att jobba resultatinriktad och är inte rädd för att "lyfta lur"!

Övrig information

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Sorteco och du anställs direkt hos arbetsgivaren Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget 

Arbetsgivaren är ett väletablerat finansbolag med idag ett 300 tal anställda på plats i St Julians, Malta. Det företaget ercjuder sin kunder är en plattform för investeringar i guld, olja, valuta, krypto och börsindex. De är en ägarledd koncern med starka värderingar som personlighet, ärlighet, innovationsförmåga och enkelhet. Koncernen omsätter idag ca 1 miljarder kr och har starka tillväxtmål.

Du behöver inte ha ett CV färdigt vid ansökan, Det kan vi alltid komplettera med i efterhand. Det viktigaste är du söker innan tiden går ut. 

Det tar ca 30 sekunder att ansöka, 

Dela detta jobb

KEY ACCOUNT MANAGER – FINANSIELLA TJÄNSTER

Sorteco Limited