saljjobb.se

Key Account Manager, KAM

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2021-11-06

Ansök nu

Key Account Manager, KAM

Ultramare bildades 1934 och är därmed Skandinaviens äldsta filterföretag. Sedan 2007 har vi Trollhättan som basen för vår verksamhet, med säljkontor- och lager i Stockholm.
Vi tillverkar produkter som renar luften, så självklart värnar vi om miljön i stort. Eller varför inte bara nyttja vår ”pay off”- Vi renar luften du andas!
Våra kärnvärden är Miljö – Förtroende – Innovation. Orden skall genomsyra vår verksamhet i allt vi gör.
Vi är certifierade enligt ISO 9001 & 14001 och har som målsättning att vara ledande inom branschen när det gäller miljöarbete; en målsättning som genomsyrar hela företaget på alla nivåer och som fler än 5000 kunder uppskattar – år efter år.

Dessutom garanterar vår Euroventcertifiering att brukarna får en kvalitetsprodukt som håller vad den lovar enligt ISO 16890.


Om rollen:
För att möta dagens, så väl som, framtidens behov av har vi beslutat att tillsätta nya tjänster inom marknad- & säljorganisationen. I rollen som KAM ligger fokus på att bygga starka relationer till våra kunder, samt etablera nya kontakter med rikstäckande kunder.
Vi letar därför efter dig som brinner för att bygga långsiktiga och lönsamma affärsrelationer med nyckelkunder.
Vill du vara med i ett nytt starkt gäng inom en bransch med stark tillväxt? Då kanske det är dig vi söker!

Arbetsuppgifter:
Du får en viktig roll i företaget och erbjuds en möjlighet att i nära samarbete med företagets kunder skapa affärsnytta och mervärde för såval företaget som för kunden.
Tjänsten innebär ett ansvar för befintliga rikstäckande avtal och uppföljning av dessa.
Du kommer att skriva nya rikstäckande avtal som sedan fördelas ut på regionssäljarna.
Ditt dagliga arbete kommer dels att gå ut på att, tillsammans med Försäljningschefen, bearbeta nyckelpersoner i branschen/brukare för att stärka Ultramare AB som varumärke.
Utöver detta kommer du även upprätta och ansvara för försäljningsbudget samt för vecko- och besöksrapportering i CRM systemet.
Tjänsten innebär en hel del resor, vilket vi vill att du är medveten om när du skickar in din ansökan.

Vem söker vi?
För att trivas i rollen:
• Tror vi att du har minst 5 års erfarenhet av försäljning, där erfarenhet från branschen är meriterande.
• Tror vi att du är en naturlig teamspelare med ett stort kundfokus och en uthållighet för ibland långa, och komplexa, försäljningsprocesser.

För att lyckas i rollen:
• Vill vi att du är målinriktad och drivs av att bidra till ett bättre försäljningsresultat
• Vill vi att du har förmåga att arbeta självständigt med en analytisk förmåga och att du är bra på att strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter
• Vill vi att du har en ödmjuk och positiv inställning som sprider härlig energi både internt och externt och att du har förmåga att tidvis hantera stress

Krav:
• Gymnasieutbildning. Eftergymnasial utbildning inom sälj & marknad är meriterande.
• Goda språk och skrivkunskaper gällande både svenska och engelska.
• B-körkort

Utöver detta fäster vi stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang då du kommer att ha möjlighet att påverka företagets långsiktiga utveckling.

 

Dela detta jobb

Key Account Manager, KAM

Yobber AB