saljjobb.se

Key Account Manager, Säkerhet

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2021-07-31

Ansök nu

Key Account Manager, Säkerhet

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ort: Valfri Anställningsform: Tillsvidare 

Vi erbjuder dig
Att få arbeta hos den ledande fabrikatsoberoende leverantören inom säkerhetsprodukter på den svenska marknaden. I och med att marknaden växer så ställer det allt högre krav på oss som säkerhetsdistributör. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett positivt gäng med utrymme för egna initiativ och goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss vill vi att du kontinuerligt utvecklas i din roll, dels genom egna insatser och genom våra interna utbildningsmöjligheter.

Elektroskandia tillhör en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Vi söker nu en driven och affärsmässig Key Account Manager, Säkerhet som kommer att arbeta i ett centralt team med att utveckla affären gentemot våra regioner samt mot våra strategisk viktiga kunder.

Arbetsuppgifter
Som Key Account Manager Säkerhet blir du en nyckelperson och ansvarig för våra större och geografiskt utbredda konton inom Säkerhet. Du analyserar, planerar och agerar mot våra uppsatta affärsmål vilka du är delaktig i att skapa. Med stort engagemang och intresse för kundens verksamhet utvecklar du löpande vårt erbjudande som skapar värde för kunden. Ditt arbete sker i nära samarbete med övriga medarbetare inom avdelningen samt mot våra regioner och funktioner inom bolaget i övrigt. Du rapporterar direkt till Sälj & Marknadschef Säkerhet och som KAM Säkerhet verkar man som spindeln i nätet genom daglig kontakt med såväl kunder, leverantörer som kollegor från hela landet. Som person förväntas du även vara en god ledargestalt och ett föredöme inom teamet och företaget i stort. 

Vi söker dig med

  • Gymnasiekompetens med inriktning mot elteknik eller motsvarande erfarenheter förvärvat på annat sätt som vi bedömer likvärdig.

  • Mångårig arbetserfarenhet inom försäljning & marknadsföring av säkerhetssystem.

  • Goda kunskaper i svenska och engelska.

  • Du har goda kunskaper i Officepaketet.

  • Körkort B är ett krav.

Meriterande är specialistkunskaper inom området säkerhet

Som person ser vi att du är ambitiös och lösningsorienterad. Att du förstår och tillämpar affärsmässiga principer där du har god förmåga att självständigt planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig lite extra för att leverera kvalitet i lösningar till kund. Vi ser också att du är utåtriktad, där du har lätt att skapa kontakter och underhålla relationer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du välkommen att kontakta rekryterande chef Christer de Wahl, Sälj & Marknadschef Säkerhet, Tfn: 08-923612. Fackliga kontaktpersoner för Unionen är Patrik Bäckström 040-385113

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag 2021-07-31. Det är därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Dela detta jobb

Key Account Manager, Säkerhet

Elektroskandia