saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Key Account Manager till Foxway

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

Key Account Manager till Foxway

Har du tidigare erfarenhet av försäljning? Är du en lagspelare som brinner för långsiktiga relationer? Vi erbjuder dig möjligheten att vara en del av en härlig gemenskap på det växande företaget Foxway i rollen som Key Account Manager.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Foxway.

Om företaget

Foxway är ett av Europas ledande företag inom cirkulära IT-tjänster och återvinning av elektronik. Företaget har över 1 000 anställda och erbjuder hållbara IT-tjänster till mer än 130 länder. Foxway är specialister på digitalisering av skola genom tekniskt och pedagogiskt stöd i både de strategiska och operativa delarna av skolverksamheten. Med hjälp av digitalisering hjälper Foxway sina kunder att utveckla en smartare och effektivare verksamhet. Läs gärna mer på www.foxway.com.

Vi söker nu en senior Key Account Manager med fokus på skolkunder i Västsverige som har en central roll i att bidra till god kundnöjdhet och ökad försäljning av datorer. Du utgår från kontoret i Göteborg och blir en del av ett inspirerande och kreativt gäng som drivs av engagemanget att vilja göra en viktig skillnad för svensk skola.

Arbetsuppgifter

I rollen som Key Account Manager på Foxway har du framför allt ett kommersiellt ansvar för befintliga skolkunder men bearbetar också potentiella kunder i samma segment. Du kommer att bidra till svensk skolas fortsatta digitalisering och utveckling.

Ditt övergripande ansvar är att skapa goda och långsiktiga relationer med kunderna. Du arbetar för att generera bästa möjliga resultat för kund och Foxway. Detta innebär att du ansvarar för personlig bearbetning av många olika intressenter hos kunden. Vidare innebär rollen ett samarbete med många interna kontaktytor, t ex orderavdelning, anbudsteam och innesälj. Säljcyklerna är långa vilket ställer krav på din uthållighet. Din framgång i rollen skapar du genom att arbeta proaktivt och alltid med kunden i fokus, med målet att utveckla kundrelationen och tjänsteerbjudandet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad eftergymnasial utbildning, såsom högskoleutbildning inom ekonomi, IHM eller liknande
• Några års arbetslivserfarenhet av försäljning, gärna inom den offentliga sektorn
• Stort intresse för digitalisering och samhällsutveckling

Vi söker dig som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har god förmåga att driva dessa framåt. Du är lojal och pålitlig som person och uppfyller dina åtaganden gentemot andra. Då rollen innebär mycket kontaktytor, både internt och externt, är du en lagspelare och ser ett värde i att samarbeta. Vidare är det viktigt att du har en god förmåga att skapa långsiktiga relationer där dina styrkor är att lyssna och skapa förtroende hos kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: KAM, Key Account Manager, försäljning, sälj, säljare, offentliga verksamheter, digitalisering, samhällsutveckling, kund, rekrytering, heltid, Göteborg, Foxway

Dela detta jobb

logo
Key Account Manager till Foxway

Bravura