saljjobb.se

logga

Key Account Manager till framtidsbransch

Ort
Utgår

2021-07-31

Ansök nu

Key Account Manager till framtidsbransch

Längtar du efter en engagerad och energifylld arbetsplats i Malmö eller Stockholm? Vi finns för dig som är redo att kliva in i en framtidsbransch med oanade möjligheter. Vi jobbar med målgruppsanpassad marknadsföring genom influencers på sociala medier. Hos oss får entreprenörskapet stor plats – vilket kombineras med kvalitet, långsiktighet och inkluderande teamkänsla. Här omges du av drivna personer som är lagspelare, vill överträffa förväntningar och gillar att göra långsiktiga affärer. Låter detta intressant? Läs vidare!

Din erfarenhet och personlighet

Framgången skapar vi tillsammans! För dig som uppskattar hög energi, sätter laget före jaget och förväntar dig drivna kolleger kombinerat med ett engagerat, coachande ledarskap kan vi erbjuda en plats att växa på och mycket mer därtill. För att du ska kunna trivas i rollen hos oss tror vi att du:

  • Har jobbat med försäljning b2b eller i affärssammanhang tidigare och är nu sugen på att lägga i nästa växel och ta dig an en framtidsbransch med oanade möjligheter.

  • Du har erfarenhet av och känner dig trygg med att ansvarsfullt driva affärer, förhandla och kommunicera med kunder, samarbetspartner och andra intressenter.

  • Du är väl insatt i sociala medier och har en grundläggande förståelse för de olika plattformarna.

  • I denna rollen kommer du ha ett stort ansvar även i leveransen och därför tror vi att du tidigare har erfarenhet av en koordinerande roll.

Vidare är du proaktiv och driver dig själv. Du har en stark vilja att utvecklas inom kunddialog, förhandling, avtal och att bygga hållbara relationer. Du är kommunikativ, social och räds inte för att etablera nya kontakter på olika sätt med olika typer av aktivteter eller medier. Din förmåga att agera på möjligheter som dyker upp och ditt engagemang att dra dem i hamn är egenskaper som får stort utrymme hos oss. Du har lätt att uttrycka dig professionellt på svenska och engelska i tal och skrift.

I teamet kan vi välkomna personer med olika lång tid och erfarenhet inom arbetslivet. Men eftersom vi skapar utvecklingen med hjälp av varandra så är det vitalt att du har god samarbetsförmåga. Trivs du i den miljön så är chanserna väldigt stor att du trivs hos oss.

Rollen

Du anställs hos oss som Key Account Manager i Malmö eller Stockholm. Du rapporterar till Head of sales och kommer verka i gränslandet mellan influencers/medieprofiler och kundföretag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

  • Prospektering, kundansvar och försäljning - du pratar regelbundet med dina kundkontakter och säljer/planerar marknadsföringskampanjer på sociala medier där du koordinerar hela processen.

  • Kontakt med influencers/profiler - du kommunicerar löpande med medieprofiler i syfte att känna dem, deras varumärke och följare.

  • Planering, projektledning och administration - Ditt proaktiva arbetssätt gör att kunder och profiler upplever processen som tydlig och lättförstådd. Missförstånd och avtalsdiskussioner undviks tack vare din planerande förmåga.

  • Tillsammans med campaign manager leda leveransen av marknadsföringen

Framgång i denna roll baseras mycket på viljan att förstå kundens behov och profilernas styrkor, dess följare och målgrupper. Stor del av dagen lägger du på att hitta, attrahera och matcha rätt kund till våra influencers profilering. Ofta krävs det kreativitet och idérikedom från din sida och du hanterat flertalet processer på samma gång i olika faser.

Det ingår även att identifiera nya affärsmöjligheter tillsammans med våra kunder, förhandla priser och avtalsvillkor.

Ansökan

Välkommen med din ansökan. Vi önskar dock senast mottagit din ansökan den 31 juli.

Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Niklas Törngren

För frågor kring företaget eller rollen som är placerad i Malmö eller Stockholm är du även välkommen att kontakta magnus.noord@proad.se

ProAd

Vi på ProAd brinner för digital kommunikation. ProAd förmedlar reklamplatser i både nischsajter och i samarbete med influencers. I takt med att uppmärksamheten från traditionella kanaler förflyttas erbjuder vi möjligheten att hänga med i utvecklingen genom att hjälpa företag och organisationer att synas i kanaler som verkligen ger resultat.

 Vi har kontor centralt i Malmö och Stockholm och är ett fantastiskt gäng på 15 kollegor och ser fram emot att välkomna vår nästa kollega till hösten.

Varmt välkommen att läsa mer om oss på https://proad.se/

Dela detta jobb

logga
Key Account Manager till framtidsbransch

Roi Rekrytering Sverige AB