saljjobb.se

På NetJobs uppmuntrar och belönar vi Framåtanda. Vi tror på att en bra mix mellan stora möjligheter och tydligt ansvar får dig av växa, förverkliga din sanna potential och framförallt ha riktigt roligt på jobbet.  NetJobs är ett svenskt HR-techbolag som hjälper arbetsgivare med digitala Talent Sourcing- och Employer Brandinglösningar. Genom vår tekniska plattform och nischade digitala karriärvarumärken matchar vi kvalificerade kandidater med attraktiva arbetsgivare. Vi drivs framåt av vår Vision att bli den självklara partnern i Sverige inom Employer Branding och Talent Sourcing digitalt.

På NetJobs tror vi att Positiv Energi, brinnande Engagemang och Framåtanda smittar av sig. Vi uppmuntrar människor att tänka stort, våga förverkliga sina drömmar och bli sina bästa jag. Vi vill skapa en arbetsmiljö som uppmuntrar dig att vara utanför din trygghetszon och inspirerar dig till att nå din fulla potential.

Profil - Key Account Manager till ITjobb.se

Du är van att utveckla stora affärer med stora kunder, har framgångsrik erfarenhet av att sälja Digitala Mediaprodukter eller liknande, är skicklig att skapa långsiktiga affärsrelationer och driva av att stänga nya affärer. Som  Key Account Manager kommer du strukturerat bearbeta med främst Befintliga kunder som bedöms ha stor potential. Du kommer ha Telefonen som främsta verktyg och med en tydlig målsättning att öka Årsvärdet på den Kundportfölj som du tilldelas. Du kommer ingå i ett Team där ni tillsammans utvecklar och skapar affärer på någon av NetJobs nischade digitala varumärken inom karriär- och jobbsök. 


Därför söker vi nu Key Account Manager som:
- är dokumenterat skicklig på att utveckla stora affärer och bygga starka kundrelationer
- har stark hunger att bli bättre och ständigt öka sina siffror
- är beredd att jobba hårt för att nå sina mål
- är orädd att fråga efter affären flera gånger
- är lojal lagspelare som lyfter upp din omgivning
- sprider positiv energi och har en optimistisk livssyn
nyfikenödmjuk och villig att lära sig från grunden

Det är meriterande om du har toppresultat inom elitidrott eller andra tydliga topprestationer som sticker ut.

Grundlön samt attraktiv provisionsmodell utan tak. Tydlig Karriärtrappa för Dig som ständig förbättras resultatmässigt och visar starkt engagemang

AllStarResor - två gånger per år
Två gånger per år har vi AllStarResor som innebär att alla grupper och individer som uppnått sina mål åker gemensamt. Exempel på resmål där vi varit är: Athen, Ibiza, Monaco, Milano. Mer info om NetJobs kultur och som arbetsplats finns på https://career.netjobs.com/

Välkommen att skicka in din ansökan snarast till henrik@trottholmen.se  
Ansökningar behandlas löpande.

Netjobs logga

Key Account Manager till ITjobb.se

Företag NetJobs Group AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Dela detta jobb