saljjobb.se

Key Account Manager till Segment Industri

Företag Elektroskandia
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-18

Ansök nu

Key Account Manager till Segment Industri

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värderar olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Oavsett våra olikheter så är vi alla lika viktiga. Därför behandlar vi varandra med respekt och ser till så att alla känner sig som en del av teamet. Det är tillsammans som vi blir bättre på det vi gör.

Vi erbjuder dig
Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag..

Arbetsuppgifter
Som Key Account Manager är du ansvarig för våra nyckelkunder inom segment Industri. Du ansvarar för att bearbeta, implementera och utveckla avtal för kunderna och planerar och genomför träffar för att upprätthålla kontakten. Du arbetar aktivt med att driva projekt med kunder, leverantörer samt våra regionala säljare. Ditt främsta fokus är att skapa långsiktiga och lönsamma samarbeten med våra industrikunder. Du kommer också att vara en länk i vårt globala nätverk, Sonepar International Key Account, SIKA. För rätt person kommer det finnas stora möjligheter att själv påverka tjänsten.

Vi söker dig som:

  • Utbildning på gymnasialnivå inom Ekonomi eller marknad. En utbildning på universitetsnivå är meriterande.
  • Tidigare erfarenhet av industriförsäljning samt förhandlingsvana.
  • Tidigare erfarenhet av projektledning

Som person ser vi gärna att du är social och utåtriktad samt har lätt att skapa och behålla goda relationer såväl internt som externt. Vidare ser vi att du är ambitiös med stort resultatfokus och höga målsättningar.

Inför en anställning hos oss på elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du välkommen att kontakta Joakim Näsman, Chef Segment Industri, Tfn: +46 60 16 22 54. Fackliga kontaktpersoner för Unionen är Patrik Bäckström 040-38 51 13 och Annika Wargén +46 8 92 35 04.

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Det är därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen in med din ansökan!

Dela detta jobb

Key Account Manager till Segment Industri

Elektroskandia