saljjobb.se

Kommersiell uthyrare för konsultuppdrag

Företag Fasticon AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-03

Ansök nu

Kommersiell uthyrare för konsultuppdrag

Uppdragsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en kommersiell uthyrare som kan gå in i ett uppdrag omgående. Placering är i sydvästra Skåne. Vår kund är ett expansivt bolag som har flera spännande projekt i slutskede. Uthyrningen av dessa vakanser har redan påbörjats. De befinner sig nu i en intensiv fas och behöver därför stärka upp teamet under en begränsad period. Uppdraget förväntas pågå under cirka ett halvår.

Vi söker dig som har:

  • Arbetat med kommersiell uthyrning tidigare.
  • Vana av hyresförhandlingar.
  • Goda och dokumenterade kunskaper inom avtal och juridik.
  • Förmåga att skapa och bibehålla kundrelationer, om du redan har ett geografiskt nätverk är det meriterande.

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare
Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!
Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Elin Eriksson på elin.eriksson@fasticon.se eller 073-415 43 11.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Dela detta jobb

Kommersiell uthyrare för konsultuppdrag

Fasticon AB