saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kommersiell uthyrare sökes till Citycon

Företag Fasticon AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Kommersiell uthyrare sökes till Citycon

Är du en erfaren uthyrare som är redo för nästa utmaning? Vill du arbeta i en framåtlutad organisation med korta beslutsvägar där du får tänka nytt och påverka? Välkommen att bli en del av Citycon!

Om rollen

I rollen som kommersiell uthyrare hos Citycon kommer du bli del av ett bolag med stark gemenskap och positiv anda. 

Du kommer arbeta tillsammans med fem andra kollegor som liksom du arbetar med uthyrning inom sina respektive ansvarsområden. Du rapporterar till Head of Leasing.

Du kommer utgå och arbeta från kontoret i Kista Galleria som också är huvudkontoret.
 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I denna tjänst kommer du att arbeta med uthyrning av främst handelslokaler i Kista Galleria.  Du arbetar med uthyrningen av dessa lokaler och driver självständigt hela processen, från att skapa ett affärscase till signerat avtal. 

I rollen kommer du jobba tätt tillsammans med ansvarig förvaltare och Centrumteamet men även med övriga kollegor på huvudkontoret.

Du kommer ansvara för att identifiera och kartlägga potentiella hyresgäster, inklusive lokala och nationella varumärken samt för att kontakta potentiella hyresgäster. I ditt arbete kommer du att hålla i visningar samt skriva och sedan omförhandla samt nyförhandla hyresavtal.

Andra förekommande arbetsuppgifter är att skapa och utveckla goda relationer till nya och befintliga kunder, medarbetare och samarbetspartners samt stödja verksamhetscheferna i affärsplanering och budgetering.

Vem är du?

Vi söker dig som är en proaktiv och affärsintresserad uthyrare. Du är inte rädd för att testa nya vägar och arbetssätt för att lösa uppgiften och komma framåt i arbetet. Arbetet kräver också en god förmåga av planering och struktur.

Eftersom arbetet innebär många dagliga kontakter med kunder och kollegor är det viktigt att din samarbetsförmåga är mycket god. Du behöver ha har lätt för att skapa och utveckla goda relationer med andra.

Kvalifikationer

  • Flera års erfarenhet av att arbeta med uthyrning.
  • Erfarenhet av att arbeta inom fastighetsbranschen.
  • Skrivit och förhandlat hyresgästavtal.
  • Genomfört visningar.
  • Goda kunskaper i Office-paketet, främst i Excel.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska.
  • B-körkort.


Om du har relevant kandidatexamen/YH-utbildning till exempel inom business så ses det som meriterande. Likaså om du har kommersiell arbetslivserfarenhet till exempel inom handel samt erfarenhet av CRM systemet Salesforce.

Vad Citycon erbjuder dig

Citycon tar jämlikhet och mångfald på allvar. På Citycon respekterar man varandras egenskaper och behandlar varandra och andra med respekt. Organisationen präglas även av snabba beslutsvägar, delaktighet och en välkomnande atmosfär. Du blir en viktig del i en flexibel verksamhet där du får ett fritt och ansvarsfullt arbete.

Välkommen med din ansökan!

Om du tycker att tjänsten som kommersiell uthyrare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.  

I denna rekrytering samarbetar Citycon med Fasticon. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mia Olsson på mia.olsson@fasticon.se.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 18 november 2022.

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm och Göteborg. Läs mer på www.fasticon.se.

 

Dela detta jobb

Kommersiell uthyrare sökes till Citycon

Fasticon AB