saljjobb.se

Kommunikatör

Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-12

Ansök nu

Kommunikatör

Kommunikatör

Nu söker vi på Länsförsäkringar AB en driven kommunikatör och projektledare till vår avdelning Kommunikation och Hållbarhet. Om du brinner för att arbeta med kommunikation som tydligt bidrar till att stärka Länsförsäkringars kännedom och anseende samt affärsnytta är detta tjänsten för dig.

Om jobbet 

Som kommunikatör och projektledare kommer du att arbeta med internkommunikation i projektform och i löpande operativa frågor. Du kommer även arbeta som projektledare för olika kommunikativa projekt. I rollen ansvar du för hela processen gentemot våra interna intressenter inom länsförsäkringsgruppen, från analys till genomförande och utvärdering. Som kommunikatör får du lyfta frågor till en strategisk nivå innan du taktiskt och operativt tar ärendet vidare i de mest effektiva kommunikationskanalerna. 

Vidare kommer du stötta Länsförsäkringar AB:s interna avdelningar och deras verksamhetsområden inom olika kommunikationsfrågor. Var fjärde vecka ansvarar du för interninformationen i vår redaktion, vilket vi benämner internjour, och då du är tillgänglig på kontorstid för att hantera inkommande uppdrag. Din närmaste chef blir Informationschefen på Länsförsäkringar AB.  

Vem är du?  

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och några års erfarenhet från en kommunikationsavdelning och/eller från kommunikationsbyrå. Vi ser även att du har erfarenhet av att driva kommunikativa projekt vilka inkluderar olika målgrupper och ett flertal kanaler. 

För att trivas i rollen som kommunikatör hos oss är du en person som har förmågan att ta initiativ och är orädd inför att skaffa nya kontakter samtidigt som du är lyhörd och har god samarbetsförmåga. Du har erfarenhet av moderna kommunikationskanaler och gillar att skriva och förmedla information på mottagarens villkor. 

Vi letar efter en engagerad person som är lösningsorienterad och har förmågan att driva kommunikationsprojekt från start till mål. Du bör kunna arbeta strukturerat, snabbt och flexibelt och du backar inte heller för att ta hand om både de stora och små uppdragen. Därtill förutsätter vi att du som söker är en person med en hög kommunikativ förmåga samt är en god skribent. 

Om oss 

På Länsförsäkringar ABs avdelning Kommunikation och Hållbarhet arbetar idag 17 personer. Kommunikationsarbetet drivs kanaloberoende och affärsinriktat på uppdrag av de 23 länsförsäkringsbolagen och affärsenheter inom Länsförsäkringar AB.  

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Mer information och ansökan  

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med WeSelect. Om du har frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Julia Winberg, telefon 0735-27 09 05. På grund av semestertider kommer kandidater att kontaktas först efter sista ansökningsdatum.  

Länsförsäkringar AB-koncernen har länsförsäkringsbolagens uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, bedriva strategiskt utvecklingsarbete och ge service till bolagen inom områden som skapar effektivitet och skalfördelar. Allt för att skapa förutsättningar för länsförsäkringsbolagen att bli framgångsrika på sina respektive marknader.

Dela detta jobb

Kommunikatör

Länsförsäkringar AB