saljjobb.se

Är du en driven, erfaren och nyfiken kommunikatör? Är du van att tänka långsiktigt och kan samtidigt konsten att få saker ur händerna? I så fall är du välkommen att vara med när Västkustens kreativa mittpunkt fortsätter att utveckla sin kommunikation.

På kommunikationsavdelningen får du elva engagerade kollegor som verkligen gillar kommunlivet - det vill säga friheten, kreativiteten och känslan att få jobba för något som är viktigt på riktigt. Du får jobba i en välskött och växande kommun där vi har en alldeles särskild känsla för hav och vatten.

I Varberg drivs vi av visionen att vara Västkustens kreativa mittpunkt. Det förpliktigar för en kommunikatör. Därför behöver vi dig som varit med ett tag. Som har erfarenhet av stora organisationer och vet vad sådana kräver i form av samordning och förankring - men som också lärt dig genvägarna.

ARBETSUPPGIFTER
Att Varbergs kommun växer så det knakar ger oss fantastiskt många roliga kommunikationsuppdrag att leverera i. Din roll är att ha full koll på kanalerna, särskilt sociala medier. Du är duktig på layout och har ett bra sinne för formgivning, så att om vi kastar en kampanjtrycksak åt ditt håll ser du direkt att loggan är för stor i proportion till bilden och färgvalet fel. Vi tror också att du gjort din beskärda del av policyer och strategidokument och är teoretiskt trygg, men har insett att det som räknas i slutet av dagen är leveransen.

Eftersom du är erfaren i hantverket vågar du vara modig och nytänkande. Självklart har du koll på begrepp som användarvänlighet, inkludering, klarspråk och servicewebb.

Extra bra för oss och alla Varbergs kommuninvånare är att du är en vass skribent som gillar att göra något intressant och läsvärt av det som verkar invecklat och svårt.

Vad du får av oss? Bra kollegor, omväxlande arbetsdagar, en chans att vara kreativ och utvecklas i en av landets vackraste och snabbast växande landsdelar.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har:
- högskoleutbildning eller motsvarande inom kommunikation
- flera års erfarenhet av kommunikationsarbete inom en stor organisation, offentlig eller i näringslivet
- god kompetens inom digital kommunikation och sociala medier
- bra kunskaper i layout
- erfarenhet av kommunikatörens viktiga verktyg och program (t ex Photoshop, InDesign)
- ett kreativt och rappt språk, gärna också på engelska

Det vore dessutom fint om du är:
- självgående och strukturerad
- trevlig
- bra på att ge service och support
- envis med att lägga ett användarperspektiv på precis allting du gör

ÖVRIGT
Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!

Logga

Kommunikatör

Företag Varbergs Kommun
Ort
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb