saljjobb.se

Kommunikatör

Ansök nu

Kommunikatör

Vi har nöjda kunder och spännande uppdrag på gång - bästa tänkbara läge! Så nu söker vi en erfaren kommunikatör med teknikintresse, språkkänsla och social kompetens. Placering för tjänsten är Stor-Stockholm, vårt eget kontor ligger i Gamla stan.

Du har minst fem års erfarenhet som kommunikatör och har jobbat både strategiskt och operativt med planering, formulering av budskap, kanalval, publicering av material på webben och i sociala medier. Du är duktig skribent och är van att skriva, språkgranska och redigera texter, göra ppt-presentationer, informationsmaterial och beslutsunderlag. Självfallet är du van att utgå från målgruppen och att skriva målgruppsanpassat.  

Du har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation och goda kunskaper inom Adobe CS-paketet och Episerver.

För att du ska trivas i rollen krävs det att du är van att ta egna initiativ och att du är självgående. Du gillar att samverka med andra och har en god förmåga att själv identifiera behov och möjligheter att utveckla kommunikationen. Du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Har du dessutom erfarenhet av internationellt arbete och/eller arbete som konsult är det extra bra!

Som konsulter är våra kunders dokumentation vår kärnverksamhet. Teknisk förståelse och erfarenhet är viktigt likaväl som lyhördhet, nyfikenhet samt ett intresse för kundens behov. Våra kunder finns i många olika branscher och om du har erfarenhet från IT, telekom, kraftindustri, finans, försvar och mjukvaruutveckling är det extra meriterande.

Känner igen dig i beskrivningen? Skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret nedan. Skriv in ditt personliga brev i avsett fält eller bifoga ett brev tillsammans med ditt cv. Gör det redan idag! Eller slå en signal till Helene Ujueta Tosterud på 070-710 05 79 om du vill veta mer. Vi rekryterar löpande och söker kandidater just nu med kort varsel.

Vi söker dig som har:

  • Eftergymnasial utbildning inom kommunikation.

  • Minst 5 års erfarenhet som kommunikatör och skribent.

  • Erfarenhet av både strategiskt och operativt arbete inom kommunikation.

  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.  

  • Flerårig branscherfarenhet från olika tekniska miljöer, t ex el/energi/kraftindustri eller anläggning. 

  • Erfarenhet av relevanta verktyg och system för hantering av information såsom Adobe CS-paketet och webbpubliceringsverktyget EpiServer.

  • Erfarenhet av internationella projekt (meriterande).

  • Erfarenhet som konsult (meriterande).

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Kommunikatör

Dokumentera AB