saljjobb.se

 

White är  ett av Skandinaviens ledande multidiciplinära arkitektkontor och det tredje största i Europa. Vi ägs av oss själva och finns på 13 kontor i Sverige, Danmark, Norge och England.

Läs mer om oss på whitearkitekter.com

 

Kommunikatör med projektledaregenskaper

Du kommer ingå i den centrala kommunikationsenheten på Whites huvudkontor i Göteborg. Avdelningen består av kommunikatörer, formgivare och copywriters och har ett nära samarbete med kommunikatörerna på våra olika lokala kontor. Du rapporterar till kommunikationschefen.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

  • Projektleda centrala marknadskampanjer och andra projekt. Du upprättar projektplaner, koordinerar arbetet mellan projektmedlemmarna och skapar kännedom om kampanjens/projektets syfte och utrullning hos kollegorna på våra olika kontor.
  • Skriva texter för webb, pressmeddelanden och internkommunikation
  • Skriva och göra enklare formgivning av presentationer för VD och andra nyckelpersoner
  • Göra omvärldsspaningar kring specifika områden, sammanställa enklare analyser och skapa beslutsunderlag
  • Sammanställa information till styrelsen
  • Hitta nyheter och vinklar för olika kanaler
  • Tjänsten kan eventuellt inkludera kontaktar med press och andra intressenter

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har en högskoleutbildning samt att du under de senaste tre åren har arbetat i liknande roller på en marknadsavdelning, PR-byrå, nyhetsredaktion eller kommunikationsavdelning.

Du får gärna ha arbetat med att stötta personer i ledande befattning. Du har ett samhällsengagemang och det är meriterande om du har erfarenhet av frågor inom samhällsutveckling, hållbarhet eller arkitektur.

Du är en genomförare som trivs att arbeta både i team och självständigt. Du har en god social förmåga och är den i gruppen som driver projektet framåt och har lätt för att hantera olika intressen. Du beskriver dig själv som en person som är driven, stabil och kreativ.
Du är van att leda dig själv i ditt dagliga arbete och att prioritera konkurrerande arbetsuppgifter. Du tycker det är kul med utmaningar, är van att prioritera och att hugga tag i de uppgifter som behöver göras här och nu, även sådana som går utanför din egen grundkompetens.

Du har en tydligt analytisk förmåga och du tycker det är roligt att söka, analysera och sammanställa nyckelinformation ur större mängder material.
Du är en skarp skribent som har förmågan att hitta tydliga budskap och nyhetsvinklar i olika ämnen. Du har även ett gott handlag med bild.
 
Vi jobbar växelvis på engelska och svenska, goda språkkunskaper är därför en förutsättning.
Du arbetar vant i Photoshop, InDesign, Office-programmen och i kommunikationsverktyg som Retriever, My News Desk och Word Press.

Om White

White är ett av Skandinaviens ledande arkitektkontor och det tredje största i Europa. Vi ägs av oss själva och har kontor på 13 platser i Sverige, Norge och England. På White är vi cirka 800 medarbetare som skapar inkluderande och demokratisk arkitektur. Arkitektur som engagerar och bidrar till en hållbar livsstil där människan står i fokus. Sedan 1951 utmanar vi med nyskapande arkitektur och bygger ett samhälle där alla får utrymme att växa. Och vi gör det tillsammans.

Vi jobbar hållbart och tänker långsiktigt, snarare än i kvartalsrapporter. Inte bara ekonomiskt utan framförallt med socialt och ekologiskt fokus. Nyfikenhet är en av våra viktigaste drivkrafter. Vi ser alltid framåt och runt hörnet. Lyssnar och frågar. Ända sedan White grundades har vi utmanat vår omvärld genom praktiknära forskning och utveckling. 

Övrigt

Denna tjänst är ett föräldravikariat på heltid och är placerad på Whites huvudkontor i Göteborg. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta, Miriam Tjernström.

Kontakt

Har du frågor angående rekryteringsprocessen, är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Chefspoolen; Staffan Engberg, 0768-15 45 44, staffan.engberg@chefspoolen.se.

För frågor om verksamheten och tjänsten, kontaktaPR- och kommunikationsansvarig Miriam Tjernström, 031-309 56 12, miriam.tjernstrom@white.se 

Ansök senast den 2020-01-19, intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Kommunikatör med projektledaregenskaper - White Arkitekter Göteborg

Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-19

Ansök nu

Dela detta jobb