saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Kommunikatör till AB Övikshem Örnsköldsvik

Företag Jefferson Wells
Ort
Utgår

2022-12-01

Ansök nu

Kommunikatör till AB Övikshem Örnsköldsvik

Är du nyfiken på fastighetsbranschen och intresserad av att bidra till ett hållbart samhälle? Har du erfarenhet av kommunikationsarbete inom privat eller offentlig verksamhet där skrivande varit en väsentlig del och är sugen på att ta nästa steg i karriären? AB Övikshem är inne i en mycket händelserik fas och söker nu en Kommunikatör till verksamheten i Örnsköldsvik.

Om AB Övikshem

Örnsköldsviks kommun - vi ser möjligheter! Örnsköldsvik ligger i Västernorrlands län och har cirka 55 000 innevånare. Kommunen ingår i världsarvet Höga Kusten och har nationalparken Skuleskogen som närmsta granne. Örnsköldsvik är en expansiv kommun där nya företag startas, byggkranarna snurrar och som tack vare högteknologisk exportindustri och stor tjänstesektor även kan erbjuda gott om intressanta jobb. AB Övikshem äger och förvaltar 3400 bostäder och är Örnsköldsviks kommuns största hyresvärd med ett varierande utbud av bostäder och lokaler i olika delar av kommunen och i varierande storlekar och prisklasser. Våra kärnvärden - trygghet, engagemang och nytänkande - har en stark koppling till vår vision och beskriver vad vi står för nu och i framtiden.

Läs mer på www.ovikshem.se

Vad innebär jobbet som Kommunikatör?

I den här rollen kommer du främst att vara ett stöd till hela organisationen i kommunikationsfrågor med tyngdpunkt i extern kommunikation. Utöver det kommer du att ansvara för intranätet. Tjänsten ingår i HR- & Kommunikationsavdelningen som i dag består av HR-chef och en kommunikatör.

Du kommer till exempel att:

  • ansvara för kommunikation mot kundcenter och utveckling av Övikshems kundkommunikation

  • ansvara för och utveckla Övikshems närvaro och aktiviteter i sociala medier.

  • ansvara för press-/mediakontakter, pressmeddelanden samt stöd till organisationen i dessa frågor

  • stödjande funktion i interna och externa events

En viktig uppgift är omvärldsbevakning och analys inom ditt verksamhetsområde, samt att du har både intresse och förmågan att driva kommunikationsfrågor av både operativ och strategisk karaktär. Du kommer också att vara delaktig i att utveckla aktiviteter som stärker företagets varumärke, samt utforma extern information.

Den vi söker

Du har högskoleutbildning inom information och/eller kommunikationsvetenskap eller har motsvarande praktisk erfarenhet som bedöms likvärdig. Du är en mycket driven och van kommunikatör med några års erfarenhet av brett kommunikationsarbete.

Meriterande är om du har erfarenhet av redaktionellt arbete i sociala medier, foto och rörlig bild samt press- och medieerfarenhet. Dina datorkunskaper är mycket goda och du har lätt för att sätta dig in i nya system. Du har förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska, och du har B-körkort. Som person är du social, orädd och inspirerande och du drivs av önskan att leverera kvalitet i allt du gör och att få ett jobb där du får möjlighet att utveckla andra människor.

Sök tjänsten i dag!

I den här rekryteringen samarbetar AB Övikshem med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd av AB Övikshem. För frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Ulrika Nilsson, 070-6052323, ulrika.nilsson@jeffersonwells.se.
Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Kommunikatör till AB Övikshem Örnsköldsvik

Jefferson Wells