saljjobb.se

Logga

Konceptutvecklare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-01

Ansök nu

Konceptutvecklare

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

ARBETSUPPGIFTER
Som konceptutvecklare kommer du att få ett stort ansvar över utformningen av våra 40 proffsbutiker. Kundvarv, sambandsexponering, kampanjytor och utbildning av butikspersonal kommer givetvis att höra till din vardag. Vi vill också att du arbetar med större perspektiv som rör hela kunderbjudandet kopplat till våra butiker.

Givetvis ska vårt erbjudande i butik giftas ihop med vår digitala storsatsning i form av e-handel och nytt affärssystem. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med marknad, affärsstöd, butiksbyggnadssamordnare samt butikscheferna. De sistnämnda kommer att vara din förlängda arm i butiksledet.

Våra butiker finns från Bohuslän i norr till Blekinge i sydost, vilket innebär att rollen innefattar mycket resande, som en bonus får du många roliga möten med kunder och kollegor när du jobbar hos oss.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är driven, analytisk, ansvarstagande och prestigelös. Du har en vilja att hantera utmaningar och är mån om att driva utvecklingen av våra butiker framåt. Du har förmågan att snabbt fånga upp information och att självständigt prioritera arbetsuppgifter.

Visst är det så att du är en relationsskapare ut i fingerspetsarna, som har lätt för att kommunicera med människor i olika typer av situationer. Vi tror också att en pedagogisk och coachande ådra kommer att hjälpa dig i denna tjänst.

Förmodligen har du en bakgrund inom retailbranschen. Erfarenhet från bygg- eller järnhandel är meriterande.

Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är på heltid och med tillträde snarast. Placeringen utgår från närmaste Derome-anläggning i regionen Helsingborg upp till och med Göteborg.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Marknadschef Mattias Sjödahl på telefonnummer 0340-66 65 02.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 1 juli eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Derome bidrar gemensamt till en hållbar framtid när vi vidareförädlar produkter från skogen till trävaror, biobränsle, byggmaterial, byggkomponenter och hus. Vi ligger i framkant i utveckling av trä som det självklara byggnadsmaterialet för ett klimatsmart boende och en hållbar samhällsutveckling.

Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.

I koncernen bedriver vi bland annat bygg- och järnhandelsverksamhet med fler än 40 egna anläggningar i Västsverige samt tillverkar prefabricerade byggkomponenter och takstolar. Med en väl utvecklad logistikfunktion erbjuder vi hög leveranssäkerhet på ett miljövänligt och säkert sätt.

För mer information om Derome se www.derome.se

Dela detta jobb

Logga
Konceptutvecklare

Derome Byggvaror & Träteknik AB