saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Konferensvärd / Receptionist till Lantbrukarnas Ekonomi AB

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Konferensvärd / Receptionist till Lantbrukarnas Ekonomi AB

Är du en prestigelös person med en naturlig känsla för service och administration? Har du därtill konferensvana och vill bli en del av Sveriges största intresse- och företagarorganisation för det gröna näringslivet? Då kan detta vara tjänsten för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Detta är initialt ett konsultuppdrag med väldigt goda möjligheter till överrekrytering, och det är uttalat att Lantbrukarnas Ekonomi AB har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Lantbrukarnas Ekonomi AB en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Lantbrukarnas Ekonomi AB ingår i koncernen Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, en partipolitiskt obunden företagar- och intresseorganisation för människor och företag inom de gröna näringarna. LRF:s omkring 140 000 medlemmar driver tillsammans nästan 70 000 företag och det gröna näringslivet står för lite mer än 4 procent av Sveriges BNP. LRF medverkar till utveckling av företag och företagare med jord, skog, trädgård och landsbygdens miljö som bas, så att de kan förverkliga sina ambitioner om tillväxt, lönsamhet och attraktionskraft.

Arbetsuppgifter

I rollen som Receptionist / Konferensvärd ingår du i ett team om tre personer. Tillsammans har ni ett gemensamt ansvar för att bemanna två receptioner i byggnaden. I ditt helhetsansvar ingår dels att agera receptionist och värd, men också att ansvara kring administrativa uppgifter och koordinering i förberedelser av konferenser och konferenslokaler. Karaktären på dina dagliga arbetsuppgifter varierar beroende på vilken av de två receptionerna du bemannar för dagen. Utöver detta har du ett generellt ansvar i att bidra till kontorslokalernas generella trevnad och skick.

I det administrativa ansvaret ingår bland annat att skapa passerkort, ansvara för in- och utgående leveranser av paket och post, bokningar i bokningssystemet Pronestor, påfyllning av kontorsmaterial och möblering inför evenemang och bokningar i konferenslokaler. Förberedelser i konferenslokal kan vidare ställa dig inför grundläggande tekniska uppgifter och möbleringsarrangemang, det är därför viktigt att du är öppen för arbetsuppgifter som kräver god grundläggande fysik.

• Bemanna lokalernas receptioner
• Service och bemötande för såväl interna som externa parter
• Arrangera, förbereda och planera konferenser
• Administration kring den dagliga verksamheten

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasial utbildning
• Minst 1 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Vana av konferensanläggning
• God datorvana och vana av Microsoft Office-paketet.
• Obehindrad i svenska, tal och skrift

Med hänvisning till rollens varierade arbetsuppgifter ser vi att du är en prestigelös person som trivs med att vara behjälplig och erbjuda bästa möjliga service där situationen kräver. Då du har många kontaktytor, både internt och externt, ser vi att du är en energisk person som sprider glädje och positivitet runtomkring dig. Med vidare hänvisning till tjänstens administrativa och koordinerande uppgifter är du med fördel en noggrann person med bra initiativ- och problemlösningsförmåga. Avslutningsvis ser vi även att du känner dig i bekväm i grundläggande god fysik, händighet och tekniska kunskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicecentermedarbetare, receptionist, administration, service, office manager, heltid, Stockholm

Dela detta jobb

logo
Konferensvärd / Receptionist till Lantbrukarnas Ekonomi AB

Bravura