saljjobb.se

Vi söker nu två nyckelspelare som ska utveckla och driva vår filial i Jönköping. En av dessa två spelare är en säljansvarig. Vi söker dig som motiveras av att komma in i ett tidigt skede i ett bolag med goda och spännande framtidsutsikter.

Centric har det senaste åren haft en bra tillväxt med goda resultat och därför vill vi nu bredda oss i Sverige på identifierade platser så som Jönköping - vi söker nu dig som vill bli konsultansvarig.

Din roll präglas av stor frihet och eget ansvar. Ditt uppdrag kommer initialt handla om att arbeta ”här och nu”. Du kommer tillsammans med en säljansvarig att jobba för region Jönköping. Tillsammans utgör ni ett litet team som har alla möjligheter att sätta er prägel på regionen. Till en början kommer det vara ett stort fokus på att bygga relationer och marknadsföra Centric som IT-konsultbolag.

Arbetsuppgifter
I rollen som konsultansvarig är du personalansvarig för alla konsulter i region Jönköping. Du attraherar rätt profiler, searchar och intervjuar personer för att bygga upp ett konsultteam. Du ansvarar kort och gott för ax till limpa i rekryteringsprocessen. Vid anställning är det också du som följer upp konsulter och blir deras närmsta chef och bollplank. Du, tillsammans med konsulterna, designar individuella karriärplaner anpassade utefter leveransinriktning.

Arbetsuppgifter i korthet:
- Attrahera konsulter för anställning hos Centric.
- Sälja, marknadsföra och skapa/driva aktiviteter för Centric mot kandidatmarknaden.
- Ansvara för genomförande av företagets strategier för att nå uppsatta mål i din lokala region.
- Aktivt arbeta med lokal omvärldsbevakning, konkurrensanalys.
- Upprätta anställningsavtal och se till så att arbetsrätt följs. 
- Ansvara för planering, budgetering, prognostisering, resultat och rapportering för sin region gentemot närmaste chef. Övrigt:
- Medverka i att utveckla verksamheten enligt värderingar, vision, affärsidé, policyers, mål och verksamhetsledning system.
- Ansvara för att upprätthålla ett resultat och en aktivitetsnivå i enlighet med mål och handlingsplaner.
- Till viss del driva försäljning i befintliga leveranser.

Din profil och kvalifikationen
Du är en person med lång erfarenhet inom IT-infrastruktur och/eller systemutveckling. Du har mycket god branschkunskap.

B-körkort är ett krav. 
Vad vi erbjuder
Vi erbjuder rätt person intressanta utmaningar!

Är detta en tjänst för dig? Kontakta oss redan idag!
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Martin Fredriksson på tfn: 0734-159 355 eller martin.fredriksson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

Konsultansvarig

Företag Centric
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-02

Ansök nu

Dela detta jobb