saljjobb.se

Konsultchef/Rekryterare till Eterni Sydost i Västervik

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-24

Ansök nu

Konsultchef/Rekryterare till Eterni Sydost i Västervik

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


Eterni fortsätter att växa och därför behöver vi nu förstärka vårt framgångsrika team i Sydost med en:

KONSULTCHEF/REKRYTERARE

ARBETSUPPGIFTER
Rollen som Konsultchef och Rekryterare är en bred roll där du får möjlighet att arbeta med hela vår uthyrningsprocess och inom Rekryteringsrollen arbetar du med rekrytering till våra externa kunder.
Som Konsultchef arbetar du med försäljning och intern rekrytering till vår konsultverksamhet i hela vår uthyrningsprocess, från försäljning till bemanning med tillhörande personalansvar.
Som Rekryterare kommer du ha fullt ansvar för såväl in-försäljning av nya uppdrag till hela genomförandet av processen av rekrytering till kund.

Nedan är ett axplock av arbetsuppgifter:

 • Försäljning - fysiska och digitala kundmöten med såväl nya som befintliga kunder.

 • Rekrytering - kravprofilstagning, annonsering, urval, intervjuer och referenstagning.

 • Personalansvar - anställning, introduktion, personalvård, utveckling- och lönesamtal.

 • Administration - bokningar, schemaläggning, tidrapporter och fakturering.

Du har eget ansvar och planerar dina dagar som du önskar utifrån vad verksamheten kräver. 
Din roll kommer att bestå av eget kund- och personalansvar men du kommer också att stötta övriga kollegor med administration och det som är mest aktuellt för dagen.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Har du tidigare erfarenhet av bemanningsbranschen och har arbetat som konsultchef eller rekryterare och har viss erfarenhet från försäljning och administration? Då är kanske det här jobbet för dig!
För att trivas i rollen som Konsultchef och Rekryterare hos Eterni är det viktigt att du är en prestigelös person med en kundfokuserad inställning där vi arbetar såväl i team som självständigt, något som är en självklarhet för dig. 
Som person är du positiv, ödmjuk och arbetsam. Du sätter "laget före jaget" och trivs med hög variation i din vardag. Du är kreativ, lösningsfokuserad, handlingskraftig, ansvarstagande och noggrann. Du har ett brinnande intresse för människor och mycket energi i dina möten med andra människor. 

Krav:

 • Tidigare erfarenhet av arbete som rekryterare eller konsultchef

 • Tidigare erfarenhet av försäljning och kundvård

 • Erfarenhet av administration

 • Erfarenhet av CRM och rekryteringssystem 

 • Certifiering i testverktygen MAP och Matrigma eller motsvarande är meriterande

 • Du behärskar engelska i tal och skrift

 • Innehar B-körkort samt har tillgång till bil

Tillsammans med dig vill vi fortsätta vår uppbyggnad av Eterni där vi utmanar den svenska marknaden, där vi verkar lokalt, nära våra kunder, konsulter och kandidater. 

OM TJÄNSTEN
Månadslön. Du kommer huvudsakligen arbeta utifrån Eternis kontor i Västervik samt ute hos kund.  
 
ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Kontakta Michael Gross tfn 070-340 83 66 alt. michael.gross@eterni.se om du har några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen.
Sista ansökningsdag 24/9 2021.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Konsultchef/Rekryterare till Eterni Sydost i Västervik

Eterni Sweden AB