saljjobb.se

Kontraktsansvarig säljare - Infrastrukturprojekt

Företag Epiroc
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-30

Ansök nu

Kontraktsansvarig säljare - Infrastrukturprojekt

Våra kunder är mycket viktiga för oss så att upprätthålla en god relation och hög servicenivå är därför vårt främsta uppdrag. Vi söker just nu en Kontraktsansvarig Säljare med inriktning mot de infrastrukturprojekt som bedrivs i Storstockholm. Utöver den kontinuerliga supporten som efterfrågas kommer fokus att ligga på att tillgodose kundens behov gällande maskiner, bergborrverktyg och service.

Uppdragsbeskrivning

Vi söker just nu en kontraktsansvarig säljare med inriktning mot de infrastrukturprojekt som bedrivs i Storstockholm. Som kontraktsansvarig säljare ansvarar du för att utveckla relationen med våra kunder genom god initiativförmåga, rak och öppen kommunikation, uppföljning och support både internt och externt samt ett gott samarbete med den lokala sälj- och serviceorganisationen. Utöver den kontinuerliga supporten ansvarar du för att säljarbete och förhandlingar gällande nya och befintliga avtal löper på genom att aktivt söka upp kundens behov och utforma de lösningar gällande maskiner, bergborrverktyg och service som efterfrågas.

Vi ser att du som söker denna roll är målinriktad, har ett kombinerat intresse för människor och teknik, brinner för samarbete samt att ge kunden bästa möjliga service. Du är positiv och tar egna initiativ med kundens bästa i åtanke, samt att du är strukturerad i ditt dagliga arbete. 

Erfarenhet och kvalifikationer

Vi söker sig som har arbetat med sälj eller service mot större kunder eller kontrakt, gärna med bakgrund inom bergborrnings- eller anläggningsbranschen. Har du en teknisk högskoleutbildning är detta ett plus. Du har lätt för att bygga relationer och dokumenterad erfarenhet av att bilda en stark teamkänsla.

Epiroc erbjuder
Ett självständigt och utvecklande arbete inom ett innovativt och branschledande företag! Hos oss blir du en del av en internationell koncern med goda utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner såsom rikskortet, friskvårdsbidrag, förskottssemester, kollektivavtal, årlig bonus, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj.

Lokalisering

Tjänsten utgår från vårt servicecenter i Slagsta, Stockholm, men innefattar även tjänsteresor.

Kontakt

Petra Kastensson, Försäljningschef Bergborrverktyg, tel: 070-279 95 77

Alexandra Hummel, HR & Kommunikationsspecialist, tel: 072-145 41 64

Övrigt

I rollen som Kontraktsansvarig säljare för infrastrukturprojekt rapporterar du till vår Försäljningschef Bergborrverktyg inom det svenska säljbolaget, Epiroc Sweden AB. Vi kommer att bearbeta ansökningarna löpande under rekryteringsprocessen så skicka in din ansökan redan idag. När du skickar in din ansökan godkänner du att dina uppgifter behandlas och lagras enligt vår integritetspolicy.

Vi blev Epiroc från och med 1 januari 2018, men vårt 140-åriga arv från Atlas Copco kommer att förvaltas med lika delar stolthet och noggrannhet. Kunskapen, innovationskraften och fokuseringen på att lösa våra kunders problem fortsätter att vara hjärtat i vår verksamhet. Vad som däremot kommer att vara annorlunda är hur vi, som ett nytt och ännu mer fokuserat bolag, kan koncentrera oss helhjärtat på att leverera de lösningar du behöver för att lyckas idag och teknologin för att leda utvecklingen imorgon. Vill du veta mer om Epiroc, kan du besöka www.epiroc2018.se eller ringa vår kundtjänst på 020-78 44 55.

United. Inspired. Performance unites us, Innovation inspires us, and commitment drives us to keep moving forward.

In the 150 countries where you can find Epiroc, we encourage our employees to take ownership of their own development and careers with the support from their leaders.

We are committed to give you every opportunity to succeed in a culture of innovation, diversity and collaboration, combined with a caring atmosphere.

Diversity and sustainability are key to grow fresh and innovative ideas and solutions for our customers. Epiroc is a leading manufacturer for the mining and infrastructure industries. Learn more at www.epirocgroup.com

Dela detta jobb

Kontraktsansvarig säljare - Infrastrukturprojekt

Epiroc